רוצה לעבוד במקסיקו אבל נראה כאילו הוא נמצא בארה"ב

אולי היא צריכה לבקש תפקיד במקסיקו. אם היא לא מורשית חוקית לעבוד במקסיקו, היא צריכה לחפש מקום עבודה אחר.

גם היא מורשית לחול לעבוד במקסיקו. זה לא קשור לחוקיות, זה קשור למדיניות החברה.

תודה! סוף סוף תשובה מועילה ומובנת.

אני עובד מהבית מאז 2016 ולא היה לי דרישה להשתמש בכבל לחיבור לרשת המקומית שלי. אני כנראה לא קיבלתי מחשב עם חיבור Ethernet מאז 2019. מעולם לא שמעתי שזה דרוש אצל אף חברה. אין סיבה לכך.

כן, יש לה בית נופש שם, אבל היא חיה בארה"ב. יש לה גם ויזת עבודה למקסיקו אם תרצה לעבוד במשרה מלאה שם, אבל אני לא שואל על מיסים/לוגיסטיקה ממשלתית. הבלבול הוא שכאשר אנשים חושבים שאני שואל על הימנעות ממסים או על חוקי עבודה במקסיקו, מה שהיא עושה זה לא בלתי חוקי lol.

אוי… זה הריח של הונאת מס במקסיקו?

אם היא פיזית במקסיקו בזמן שהיא עובדת, היא חייבת מיסים לממשלה המקסיקנית. זה הבעייה המרכזית כאן.

וגם, חוקי החברה שלה, כי למעשה היא מכריחה את החברה שלה לפעול במקסיקו דרך ההעסקה שלה.

אני בטוח שזה אפשרי, אבל זה לא משהו שאנשים רגילים יכולים לעשות. אני די חכם במחשבים, אבל זה משהו שאני לא יכול לעשות. האם אפשר ללמוד את זה? בטוח. אבל א לנסות.

אולי, אבל רוב החברות שעובדות מרחוק דורשות חיבור חזק למחשב. הם לא יאפשרו שימוש בנקודה חמה.

האם מותר לה לעבודה חוקית במקסיקו? האם החברה שלה מורשית לפעול במקסיקו? זה בלתי חוקי כי היא והחברה שלה מפרות את חוקי המס הבינלאומיים.

מי אכפת אם היא מקסיקאית?
היא במקסיקו כשעובדת. החברה שלה אמרה שהיא לא יכולה לעשות את זה יותר.
אם היא מקסיקאית או לא זה לא רלוונטי.