רוצה לעבוד במקסיקו אבל נראה כאילו הוא נמצא בארה"ב

או מוי, זה הריח של הונאת מס במקסיקו?

אם היא פיזית במקסיקו בזמן שהיא עובדת, היא חייבת מיסים לממשלה המקסיקנית. זה הבעיה המרכזית כאן.

וגם, חוקי החברה שלה, כי טכנית היא מאלצת את החברה שלה לפעול במקסיקו באמצעות ההעסקה שלה.

אני בטוח שזה אפשרי, אבל זה לא משהו שאנשים רגילים יכולים לעשות. אני די חכם במחשבים, אבל זה משהו שאני לא יכול לעשות. האם אפשר ללמוד את זה? בטוח. אבל א לא אפסיק.

אולי, אבל רוב החברות שעוסקות בעבודה מרחוק דורשות חיבור חזק למחשב. הם לא יאפשרו לך להשתמש בנקודה חמה.

כמה אנשים כבר הסבירו לך למה

זה לא חוקי. כשאתה עובד מרחוק, אתה חייב להצהיר מאיפה אתה עובד פיזית. לשקר בזה הוא רעיון מאוד רע שיכול להותיר אותך ואת המעסיק שלך במצב חוקי בעייתי.

או, וזה יכול להוביל לפיטורים על סיבה מוצדקת.

האם מותר לה לעבודה חוקית במקסיקו? האם החברה שלה מורשית לפעול במקסיקו? זה בלתי חוקי כי היא והחברה שלה מפירות את חוקי המס הבינלאומיים.

म Care אם היא מקסיקאית?
היא נמצאת במקסיקו כשעובדת. החברה שלה אמרה שהיא לא יכולה לעשות את זה יותר.
אם היא מקסיקאית או לא זה לא רלוונטי.

היא חיה בארה"ב ומבקרת במקסיקו. זה דומה לאמר שזה בלתי חוקי לעבוד אם אתה בחופשה מחוץ למדינה lol. אני בענף התעסוקה. זה לא. זה יכול להיות נגד מדיניות החברה, אבל זה לא בלתי חוקי.

הולך ונהיה יותר קשה כאשר רוב המחשבים נרכשים בלי מחבר Ethernet בלי תחנת עגינה או מתאמים.

המצחיק בהורדה. הרבה חברות דורשות חיבור קווי. אתם משועממים.

אני חושב שיש קצת בלבול. היא חיה בארה"ב, היא לא מקסיקאית, היא פשוט רוצה לעבוד במקסיקו כשמבקרת שם.

כן, החברה שלה מעסיקה אנשים במקסיקו ומורשית לפעול במקסיקו. והיא חיים ועבודה בארה"ב אבל רוצה לעבוד במקסיקו כשהיא בחופשה. השאלה שלי הייתה על אופציות להסתיר את מיקומה, לא על חוקי העבודה.

זה כמו לומר שזה בלתי חוקי לעבוד בזמן חופשה מחוץ למדינה lol.

זאת באמת המדיניות ברוב מדינות מפותחות. אי אפשר לעבוד, אפילו מרחוק, בלי אישור עבודה, גם אם אתה שם בחופשה.

אני יודע שאת רוצה שזה לא יהיה גדול הבעיה. ואת מנסה להסביר את זה בטכניות. אבל זה משמעותי מאוד. זה גם מאוד לא חוקי והיא כנראה תיתפס ואיבוד עבודתה.

רוב החברות לא יטרחו להבחין או לטפל בעניין אם היא משתמשת ב-VPN שלה כראוי. יש כמה עבודות שלא מומלץ לעשות את זה, כמו רפואי, שם היא עשויה לטפל במידע מסווג, או דברים הקשורים לממשלה, ולבסוף זה לא רעיון טוב להשתמש בציוד שמספקים לה החברה, אבל חוץ מזה, הסיכויים שלה להיות בסדר הם גבוהים מאוד. והסיכון שהמס יגרום לה לבעיות על שכר בינוני פשוט נמוך מאוד אלא אם היא מרוויחה באותה מידה רבועה ומבצעת פעילויות מפוקפקות אחרות. תעזר לה בהתקנת VPN שלה על ראוטר נפרד, יש דף ויקי ב-/r/digitalnomad, חלק אנשים ישתמשו ב-Digital Ocean כדי להקים כזה. אני לא מדבר רק על להשתמש ב-NordVPN ולצפות שזה יספיק (זה עדיין ייתכן ברוב המקומות עבודה מרחוק). האנשים באותו ר subreddit יהיו הרבה יותר תומכים, המידע יהיה טוב יותר ואתה לא תקבל הערות מבעלי דעות מפונקות/ אנשים מרוצים. תזכור שאתה ב-reddit, מקום של אנשים שלא יוצאים מהבית. רוב האמריקאים כאן מעולם לא יצאו מחוץ לארצם. תעשה מחקר, ו-99% שהיא תהיה בסדר.

החברה שאני עובד אצלה מספקת את הציוד. רוב החברות. יש לי קופסה שמחוברת ל-Lenovo שהם שלחו לי. אני חייב לחבר הכל אליה כולל חיבור ה-Ethernet. כמעט אף פעם אתה עובד בחברה ומקבל ציוד משלך.

אני לא רואה בלבול. היא אומרת שהיא עובדת במקסיקו חלק מהשנה. לא שבועות או שניים, חלק מהשנה. זה כן בעיה בחלק מהחברות. והפוסט המקורי אומר: “החברה של דודה שלי נרכשה והיא לא אפשרה לה לעבוד במקסיקו, איפה שקנתה בית. היא אזרחית אמריקאית ומקווה לפרוש בקרוב. האם יש דרך לעבוד במקסיקו ולהיראות כאילו היא בארה"ב?” זה אומר לי שהיא חיה במקסיקו. או רוצה.

אם הכל היה ככ חוקי, לא הייתה الحاجة להסתיר שום דבר.

אין אופציות. אנשים מנסים את זה ותמיד נתפסים.

ששה חודשים של עבודה במקסיקו זה לא “חופשה”. וזה לא “ביקור” כבעבר.

ואכן, מחלקת ה-IT כנראה תדע שהיא משתמשת ב-VPN. האם הם ייחסו לזה חשיבות? קשה לומר. אם הוסבר לה שזה בעיה, כנראה שיש בעיה.

אני מניח, אלא אם כן החברה באיזו מדינה עם הגנות תעסוקה (אני מסתכל עליך, מונטנה) אפשר לפטרה בכל סיבה שהיא בכל זמן אם תיתפס. הם לא חייבים לאפשר לה לעבוד מ-Mexico, גם אם יש לה אישורים, וגם אם החברה שלה מעסיקה עובדים במקסיקו. קח את זה בחשבון. היא רוצה להתנהג כסנובורד בפנסיה בלי באמת לפרוש. זו הבעיה.