רוצה לעבוד במקסיקו אבל נראה כאילו הוא נמצא בארה"ב

רכב של דודה שלו قالت לחברה שלה לפני כמה זמן וקבעו לו שהוא לא יכול לעבוד במקסיקו, איפה הוא רק קנה בית. הוא אזרח אמריקאי שמקווה לפרוש בקרוב. האם יש דרך שהוא יוכל לעבוד במקסיקו ולהיראות כאילו הוא בארה"ב? הוא צריך להיות מסוגל להיכנס לרשת של החברה שלו דרך VPN.

בלי קשר לחוקיות, זה אפשרי. לעשות VPN ל-VPN אל החברה שלו כנראה ניתן לגלות וזה כנראה רעיון רע.

אתה נראה מורה בהערות אחרות שיש לו עדיין מושב בארה"ב. אם זה נכון, זו הדרך שאני אבחר:

1. להקים RDP על מחשב (Windows) בביתו בארה"ב.
  2. לקחת לפטופ או מחשב אחר למקסיקו. להשתמש בזה כדי לגשת ישירות ומ בקלות למחשב בארה"ב דרך RDP.
  3. להשתמש במחשב בארה"ב דרך חיבור ה-RDP כמו שתמיד היית נוכח בארה"ב.
  4. רווח.

אני חושב שהחיסרון המרכזי, מעבר לחוקיות, הוא מה קורה אם המחשב בארה"ב somehow מתכבה או החיבור לא יעבוד. אני יודע שאתה יכול להגדיר שמחשבים יאתחלו אוטומטית, אבל אני מגדיר את זה על כמה מכשירים מרוחקים שלי ואני יכול לומר שזה לא תמיד עובד. אם זה מפריע מאוד או שאין לך מישהו שיכול ללכת לבית ולהפעיל את המחשב מחדש, זה יהפוך לבעיה.

פשוט תעבוד במקסיקו כמו שזה. אם ייתפסו, אוי זה ייגמר בפיטורים :person_shrugging:

זכור ש-Azure conditional access יכול להיות עם חסימה לפי מיקום גיאוגרפי בתיקים של Azure tenants. תלוי במדיניות של החברה שלך. והמדיניות הזאת לרוב חלה אפילו על שימוש ב-SAML דרך VPN, אם מוגדר ל-VPN שלו.

גם לציין, אם ה-VPN מתנתק או מנסה לאמת איפשהו בטעות בלי ה-VPN, ה-IP ייסקר באמצעות לוגי כניסות של Azure AD, ויהיה ברור.

בעיריות גדולות במקסיקו יש הרבה מהגרים אמריקאים שעובדים מרחוק. יש להם קבוצות וקהילות חברתיות. תן לה למצוא אותן והאנשים האלה יכירו סיטואציות כאלה או יוכלו לקשר למקומות עבודה שמאפשרים עבודה ממקסיקו.

לא. כתובות IP מאוד מבהירות איפה אתה. אלא אם כן הוא אדם מאוד חכם במחשבים שיכול להריץ מסלולי IP במחשב ולהפנות אותם למקום אחר.

תמיד תעבוד לפי הכללים, הטירוף החוקי יכול לגרום לקריסה כלכלית.

זו שאלה שנשאלת אלף פעמים ביום, תשתמש בחיפוש…

יש חברה שמתקינה מכשיר על מחשב ביתי בארה"ב ואז שולחת לך נתב שאתה נושא איתך, אבל אני לא זוכר את השם של זה, אבל תבדוק את זה. אתה יכול לעשות את זה עם מכונה אצלך בבית.

אני לא אעיד על המקום שלה שעליו היא עובדת… היא אולי צריכה פשוט לחפש עבודה מרחוק חדשה ולהיות כנה לגבי המיקום שלה.

היי, תבדוק keepyourhomeip.com, ההגדרות שלהם יוכלו לעזור לה.

היא תצטרך VPN על חומרה, נסה flashedrouter.com - הגרסה הייעודית תעבוד.

ניסיתי את זה כדי ליצור gaduh VPN פרטי עם נתבי gl.inet slate ax. ביצעתי בדיקה עם הנתב הלקוח שהייתי אצלו בבית והצלחתי לשדר את ה-IP של הבית עם ה-VPN. אבל השאלה שלי היא, גם למחשב העבודה שלי יש אפשרות מיקום. האם צריך לכבות את המיקום? אני חושב שאם אכבה את המיקום, צוות האבטחה לא יאהב את זה!! עצות?

במקרה זה אשמח להקים את המחשב במקום אחר או שיהיה מישהו שיכול לגשת למחשב שלי בדירה או בבית בארה"ב.

האם אתה מכיר מכשיר נתב טיול עם VPN אישי שמקושר למחשב וירטואלי שתחבר לשרת אמריקאי? המחשב הווירטואלי יהיה החיבור הראשי ל-VPN אחר. אני מבין שזה נעשה קשה יותר בהתאם לרמת האבטחה של העבודה/התעשייה. חלק מבעלי המקצוע משתמשים ב-VPN מסחרי בסיסי, אבל חלק מהעבודות זה יותר קל לזהות.

ההגדרה שאתה תיארת היא הטובה, אבל יש לה חסרונות שציינת. יש גם שירותים שיכולים לסדר את זה. הם ישלחו נתב וכל מיני.

היא אזרחית ומתגוררת בטקסס (היא לא מקסיקאית), היא פשוט חיה במקסיקו חצי שנה. היא משלמת מיסים בארה"ב. היא לא מנסה להתחמק מהממשלה, היא פשוט רוצה לעבוד כשהיא במקסיקו.

זה אפשרי, תאמין לי על זה.

אם אני משתמש בנתונים בטלפון שלי במקסיקו, ה-IP מציג כאילו אני בעיר שלי בארה"ב ואם אני משתמש בטלפון כמארח נקודה חמה, אז גם המכשירים שמתחברים אליו מקבלים את אותו מסלול.

יש אתרים שחוסמים אותך אם אתה במקסיקו והם מאפשרים לי לגשת אליהם כשאני שם, אותו דבר עם נטפליקס/Hulu/Content של Prime.

זה לא כל כך קשוח לעשות את זה

היא לא מקסיקאית. היא נולדה וגדלה בשיקגו. היא אפילו לא ממוצא מקסיקני. הבית שלה בארה"ב והיא משלמת מיסים בארה"ב, היא פשוט חיה במקסיקו חצי שנה כמו שלג-בובד. מה שהיא עושה זה לא בלתי חוקי lol.