Call of Dragon Server 85 השחקן השני בטופק רוכש חבילות בזול!

היי, הוא כותב זאת כדי להביא לתשומת הלב של שחקן הידוע כXuey/Turk, עם מזהה שחקן (3877256). נראה שהשחקן הזה קונה חבילות במחירים נמוכים, למרות הוכחות ברורות לכך. כאשר דיווחנו על העניין לתמיכה ב-VIP, Turk פנה אליהם ואימות. עם זאת, בכל פעם שהמשכנו לספק הוכחות נוספות לתמיכה בטענותינו, התגובות מצוות התמיכה נשארו ללא שינוי. הם תמיד אמרו, “אנחנו אימתנו שאין חריגות ברורה בחשבון של שחקן זה. אם יש לך מידע נוסף בעתיד, תוכל לספק אותו גם לנו, ואנחנו נבדוק את זה עבורך” ו"הי, מצטער להטריד אותך. לאחר בדיקה, אימתנו שלא הייתה חריגה בהפקדת השחקן הזה."

למרות שהפצרתם לבדוק באופן יסודי ולנקות את שמו של Turk בראיות להוכחת מאמציו, לא קיבלנו תגובה בכל פעם. אפילו לאחר מעורבות של אנשים רבים, כולל שחקנים מובילים מהשרת שלנו, לא נעשה כל פעולה, וצוות התמיכה לא הצהיר באופן ברור כי Turk חף מפשע ב-100%. הם גם לא האשימו אותנו בזיוף ההוכחות שסיפקנו. לצערי, אני לא יכול לשתף את ההוכחות כאן כי הן מכילות מידע רגיש אישי כגון כתובות ומספרי טלפון.

בהודעה זו, אני מקווה בכנות שייערך חקירה מקיפה, וכל קהילת השרת 85 תקבל הסבר ברור והוכחות מוחשיות לאימות ההתרחשויות. אם יש צורך, אשמח לעזור בכל דרך שאוכל, אך אין לי את כל ההוכחות, אני רק דובר.

אני יכול להבין אם זה היה שחקן גדול, אבל אחל, אתה באמת עושה את כל זה על שחקן של 4 מיליון? חחח

אם תוכל לגלגל לי את פרטי הקשר של האיש שמוכר את החבילות בזול, אשמח לערוך עיתונאות על כל העסק הזה :slight_smile:

אני חושב שזה מאוד נפוץ במשחקים ניידים, האקרים שיש להם גישה לכרטיסי אשראי של אחרים משתמשים בהם כדי שתרצה לשלם עבורם.

אבל, לפעמים הכרטיס מחושב אחרי חודש וכל הרכישות מבוטלות. לעיתים הם מרווחים כי האדם עם כרטיס האשראי לא שם לב.

האדם פשוט עוזר להאקר לבצע פשע. זבל.

רק תשטוף את המידע. אבל זה נשמע שאתה שונא

שלח את זה לתמיכה דרך חלון התמיכה במשחק. אל תפרסם את זה כאן.

חח. חח. שמח שאני ומעולם לא אהיה שחקן חינמי. דברים כאלה מצחיקים אותי, אנשים שמוציאים כסף במשחק חינם. יש לי כל כך כיף בלי לבזבז חח אבל בבקשה תמשיכו לשלם, כנראה מישהו חייב

איך אנשים קונים חבילות בזול

בטח שמשום שאי אפשר להשיג תוצאות על ידי דיווח לחברה המשחק. אתה צריך לדווח לרשויות הסייבר של מדינתך שחובה לבדוק ולחסום את הקונסורציום. כמובן, תלוי בחוק, אולי הקונה גם יישפט. חשיפה זו מחייבת את Lilith לעבוד עם הרשויות.

הוא כרגע עם כוח של 50 מיליון

כן, אני בסול ושונא שהם אפילו סומכים על הבנאדם הזה.

אתה לא נהנה כמונו כי אנחנו שמים כסף. אתה שחקן חינם תמיד רוצה לומר משהו עוין כלפי אנשים שנמשכים במשחקים… אתה פשוט לא יכול להרשות את זה. אם היית יכול, היית.

המשחק יכול להיות רק חינם כי מישהו אחר שילם. אתה חושב שהחברה תשרוד ליצור משחק אם כולם יהיו חינמיים?

הם משתמשים בכרטיסי אשראי מפורצים.

אה, זה יותר מובן. התמונה היחידה שראיתי הייתה של השחקן עם 4 מיליון אחוז.

אני עיתונאי עצמאי שמנסה לחקור את עולם החבילות ה’מתחסדות’ במטרה לגלות איך זה מרוויח את הכסף הזה כי אני חושד שזה בלתי חוקי.

חח, אני ב-RKT אז אני אקשר לתרבות אבל אתה מראה הוכחות. אין לי כלב בקרב אבל אני מקווה שהם יהיו יותר מחמירים עם נשפכי המים המובהקים.

זה נכון, זה לא מצדיק את ההשתתפות בהונאת כרטיסי אשראי, אם זה מה שקורה כאן.

בעצם כן, יש דבר שנקרא MAU (משתמשים פעילים חודשיים), ככל שיש יותר, יש יותר פוטנציאל למכור שטח פרסום לנותני שלישיים כדי לתמוך במשחק בחינם במקום משחק לא מאוזן של נשפכי מים. שיטת ה-P2W (שלם כדי לנצח) מתה בסופו של דבר כי אנשים לא רוצים להוציא עוד, שחקנים חינמיים לא מצליחים להתחרות, והנשפכי מים משתעממים ועוזבים. בסופו של דבר, זה יהיה משחק מת, אלא if הם יעשו אותו כיף לכולם.

אתה תמיד שנוא בכל פוסט שאתה מופיע בו אחחח :joy: