אני שונא את האנשים האלה, הם מתנהגים כמו החלש הוא יתרון.
כן. זה תפס בזמן שהוא קונה את החבילות/המוכר שלח לו את התמונה כדי לוודא שזה החשבון הנכון.
שימוש בפרוקסי לתשלום אולי לא בהכרח בהגדרה חוקית, אבל זה עדיין יכול להיחשב להפרה של תנאי השירות או תנאי השימוש של שירות או פלטפורמה מסוימת. ההשלכות של שימוש בשיטות תשלום פרוקסי משתנות בהתאם לנסיבות ולמדיניות של ספק השירות.
בעוד שזה לא נדיר שהפרת תנאי השירות תגרום לעונשים או לאיסורי חשבון, חשוב לסקור את התנאים והמדיניות הספציפיים של השירות המדובר כדי להבין את ההשלכות הפוטנציאליות של שימוש בפרוקסי. תנאים אלה לרוב מפרטים שיטות תשלום ושימוש מקובלות, ושימוש בערוצים בלתי מורשים או לא רשמיים יכול להיות אסור במפורש.
כדי להימנע מתוצאות שליליות או בעיות בחשבון, מומלץ לעקוב אחר ההנחיות של ספק השירות ולבצע רכישות דרך ערוצים רשמיים ומורשים כפי שהנחו.
ישנם ג’ורנליסטים רבים שמבקשים את פרטי הקשר לרכישת החבילות. עם זאת, אין צורך לספק מידע אישי למטרות עיתונאות, כי לרוב הם פשוט רוצים לקנות חבילות מוזלות. אני לא כאן לשתף פרטי קשר לעיתונאים, אבל אל תהססו לפנות או לאתר את האנשים האלה לבד כעיתונאי.
בהונקאי סטאר רייל, אני משתמש ב-VPN כדי לגשת לשרת מ Malaysiai, ולשלם ב-MYR אני מאמין שזה יהלומים מס Malaysiai.
חבילת 100$ עולה 399 MYR שזה כמו 82$,
אז אני קונה את החבילה כחוק, רק חצי מ־שישה פחות.
כן. נבדוק מה באמת ייעשה כי הם עוד לא הגיבו להוכחה גם כשאני מגיש כרטיסים חדשים. עד עכשיו עברו יום ו-12 שעות מאז שהעליתי אותם ואני לא מתכוון לחכות יותר לתגובתם.
הוסף את זה במאמר שלך
אין צורך להיות עוין. אתה כנראה לא עיתונאי. ניסיון טוב בכל זאת. תהנה עם יכולות העיתונאות שלך לפי הטענה.