פעילות באיחוד האירופי עם vpn מארה"ב

האם ישנה פרקטיקה הטובה ביותר לקבלת פונקציונליות מלאה של AI כאיש אירופי? קניתי בספרד, אבל אשתמש בכולם ברחבי האיחוד האירופי…

כן, השתמש ב-VPN. תצטרך לעשות זאת מחדש בערך פעם בחודש.

אני משתמש בגרסה החינמית של Proton VPN. לפעמים זה לוקח זמן לחיבור לשרת אמריקאי. אבל יהיה מטורף לשלם עבור VPN אם ה-Meta Ray Bans שלי הם השימוש היחיד שלי.

קיבלתי הודעה הבוקר שלמפעיל Meta AI זמין למדינה שלי, ואני בספרד. זה נראה פונקציונלי לגמרי אבל רק באנגלית

תודה, אז Proton VPN ב-iOS ואז אני צריך לאפס אותם כל חודש? יש משהו שצריך להיערך עליו בחשבון Meta שלי? להגדיר את המדינה לארה"ב או משהו כזה…

1. להסיר/לא להוריד את אפליקציית Meta View

2. להתחבר ל-VPN לארה"ב

3. להוריד מחדש את אפליקציית Meta View

4. להגדיר את המשקפיים עם VPN פעיל

5. תראה את ה-AI

6. לכבות את ה-VPN

הערה: ה-iPhone שלך חייב להיות באנגלית אמריקאית (לא החשבון), ומערכת Meta View חייבת להיות באנגלית אמריקאית

תהנה!

גם אני לא הצטרך להסיר או להוריד את האפליקציה, וגם המשקפיים היו מזויפות קודם. פשוט הפעלתי את ה-VPN ו restart את האפליקציה עשה את העבודה.

באיטליה שבה אני נמצא, כאשר הפעלתי את ה-VPN וסגרתי - פתחתי את האפליקציה, לא היה לי את ה-AI, אפילו נתקתי את האפליקציה וחיברתי את ה-VPN והורדתי את האפליקציה שוב וקשירה, עכשיו היא עובדת כרגיל. זה מה שאני ממליץ במקרה שיש לבעיה. אם זה לא מפריע, באיזו מדינה אתה נמצא?