הוא גר בסין וחווה בעיות בלהשחק באינטרנט באמצעות Xbox One S שנרכש בארה"ב. חשב שהשימוש ב-VPN יפתור את הבעיה (אנא תקן אותי אם אני טועה). עם זאת, כל ההדרכות שקרא השתמשו במחשב או בראוטר, שניהם אינם נגישים לו. האם קיימת אפשרות להשתמש ב-VPN ללא מכשירים חיצוניים?
תלוי באיזה שרת הוא משחק. רכישת Xbox בארה"ב לא אומר דבר; רוב המכשירים נמכרים באופן בינלאומי. בדוק את הגדרות החשבון והגדרות מצב המשחק, וודא שאתה משחק בשרתים באסיה, מזרח אסיה או סין/HK/טייוואן (משחקים שונים משתמשים בשרתים שונים, אין בחירה נכונה אחת, פשוט חפש התאמה קרובה אם אף אחד מהנ"ל לא מתאים). אתה לא תצטרך VPN להפחתת הפLag אחרי זה.
לא ניתן לעשות את זה.
אתה זקוק למכשיר חיצוני - אפשר לעשות את זה על רסקברי פאי, כמובן.
האם אפשר להוסיף מתאם LAN נוסף למחשב שלך? כשיש לך שתי חיבורים בקווי, תוכל לשתף ולהגדיר את החיבור הנוסף עם הגדרות VPN הפועלות במערכת שלך.
היי חובב, מצאת פתרון לבעיה שלך? גם הוא בסין, רק קנה FIFA 18 וקישור אינטרנט מאוד זול. מנסה לשחק FUT באונליין. אבל לא מצליח למצוא משחקים בכלל, אני יכול להוריד משחקים, פשוט לא יכול לשחק.
חשבתי לשדרג את החיבור שלי, אבל אם זה לא יעזור, כנראה שאעזוב את זה.
קונסולות שנקנו בארה"ב מאוד שונות מהקונסולות שנמכרות בסין. היחידות שנמכרות בסין יש להן רשת Xbox Live משלהן המופעלת על ידי הממשלה הסינית והיא לא יכולה להתחבר לקונסולות בינלאומיות, רק לסיניות.
תודה, אבל אני לא מצליח לשנות את השרתים ב-FIFA…
תודה! יש לך מדריכים על זה? גם, יש לי רסברי פאי B+ קטן, זה יותר מדי ישן?
לא. גם כשהצעתי חיבור במהירות 100 מגהביט, זה לא שיפר כלום. שימוש ב-VPN גם לא עוזר.
כן, גם אני חשבתי כך. יש דרך לשנות את זה כדי להתחבר לשרתים בסין?
חשבתי שזה יהיה המקרה, אשאר במצב לא מקוון. תוהה אם מישהו מצליח לשחק FIFA ב-PS4? זה המשחק היחיד שאני משחק, אשמח להחליף קונסולות כדי לשחק.
לא, אין שום דרך להתחבר לשרתים בסין עם הקונסולה הזו. אני חושב שהבעיה היא שהחיבור שלך לאינטרנט איטי, זה הכל, בלי צורך ב-VPN. פשוט תמצא ספק אינטרנט טוב יותר.
החבר שלי יש PS4 והוא נואש למצב לא מקוון. אני חושב שהמחשב שווה ניסיון, though.