האם שירות vpn או פרוקסי טוב?

היי לכולם, אחרי כמה שבועות של סריקת אתרים עכשיו אני מקבל קאפסה או הודעה שמבקשת שאלחץ על כפתור כדי לאמת שאני אדם, ולכן זה משבש לי את הקוד.

בגלל זה אני חושב לקנות EXPRESSVPN או NORDVPN.

האם מישהו מכם השתמש באחד מהם? או באיזה VPN או פרוקסי השתמש והמליץ?

תודה!!

איך זה פותר את הבעיה?

שימוש ב-Nord או VPN אחר לא יסתובב אוטומטית את ה-IP שלך לכל בקשה.

NordVPN במפורש לא יאפשר סריקת אתרים. ועוד - הם מנטרים את הפעילות שלך ויעתו את החשבון שלך.

בשיחתנו עם NORDVPN הבוקר

“במקרה זה, הכלים שלנו זיהו את החשבון שלך מבצע פעילות סריקת אתרים פוטנציאלית. למרבה הצער, החשבון שלך מושעה לנצח.”

EXPRESSVPN או NORDVPN הצטרפו לשיחה.

אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הספציפית הזאת אבל ספק אם כל אחד מהם יעזור. באמת הייתי ממליץ על אחרים לצורך פרטיות. IVPN או Mullvad הם טובים. אפשר לנסות את השירות שלנו בניסיון חינם אם מעניין אותך.

שירות הפרוקסי הטוב ביותר הוא זה שאני מקבל עליו עמלה, חח. אני משתמש scraper api DM אם תרצה את הקישור להפניה.

איזה כלים אתה משתמש כדי לסרוק נתונים?

אני ממליץ לך על BrightVPN (Bright VPN - Free VPN service to protect your privacy) כלומר שירות VPN חינם, למעשה זה הטוב ביותר. אפשר גם לנסות את MysteriumVPN (https://www.mysteriumvpn.com/) שזה VPN טוב גם, אבל זה לא שירות חינם, צריך לשלם כדי לקבל MYST token כדי להשתמש בו, זה הכל מה שאני משתמש בו כרגע הם מושלמים.

NORDVPN היה ה-בה לכל אורך זמן, והיה נהדר לעקוף את הקאפסות המעצבן האלה. בהחלט שווה לשקול!

היי, תוכל לספק פרוקסי? אני מגניב.

תודה על ההשתתפות ב-r/webscraping! לצערנו, אין לעסוק בכלי שירותים בתשלום או בשירותים עם ניסיון חינם מוערך, ולכן הפוסט שלך הוסר. זה כולל כלים עם ניסיון חינם או שמבוססים על מודל פרימיום. תוכל לפרסם בחופשיות באשכול קידום עצמי חודשי, או אםאתה סבור שטעיתי, פנה אל צוות המודרים.

תודה, השתמשתי בקישור ההפניה שלך כדי לקנות את החשבון.

האם אתה מקבל הפניות כשמישהו משתמש בקישור הזה?

scraper api

scrapy ו-Beautiful Soup

קישורים לתחום זה הושבתו.

אני רובוט, והפעולה הזו בוצעה אוטומטית. אם יש לך שאלות או חששות, פנה אל המנהלים של הפורום הזה.