הממשל הסיני יוסר שחקנים סינים מ-steam ו-PUBG בעצמם החל מפברואר 2018.
השאלה נשארת איך מספרי המשחקים יוסיפו לירידה אחרי שזה יקרה
הממשל הסיני יוסר שחקנים סינים מ-steam ו-PUBG בעצמם החל מפברואר 2018.
השאלה נשארת איך מספרי המשחקים יוסיפו לירידה אחרי שזה יקרה
אז אני צריך לחלוק איתך כמה חדשות.
VPNs למשחקים אינם נחשבים כ-VPN בסין, הם נקראים מזרזי משחקים. ו-steam אינו חוסם בסין.
על פי ההודעה של Tencent, שחקנים ששיחקו PUBG ב-steam לפני ה-5 בינואר יוכלו לקבל גישה חינם לגרסת Tencent, שכנראה תהיה זמינה בהמשך החודש, והם עדיין יוכלו לשחק בגרסת ה-steam. עדיין לא ידוע אם תושבי סין יוכלו לקנות PUBG ב-steam אז.
גם, Tencent נראית שיש לה מדיניות קשוחה יותר נגד רמאות מאשר Bluehole, מכיוון שTencent כבר תפסה כמה יוצרי רמאות ב-PUBG ושלחה אותם לכלא, בשיתוף עם המשטרה המקומית.
אז, אם אתה רמאות בסין, באיזה שרת תבחר לשחק? של Bluehole או של Tencent? אני לא חושב שחווית המשחק תשתפר הרבה אם Bluehole לא תעשה משהו נגד רמאויות.
בתור סיני, אני מרגיש בושה כלפי אותם רמאיים ו-Teamers מהארצי, וסליחה על אלו שחוויות המשחק שלהם הוכתמו על ידי הזבל הזה. אבל בשביל כמה היפוקריטים שמדברים על זכויות אדם וחירות כל היום ומחמאים את הפעולות של ממשלת סין שנוטלת את חירותנו, כל מה שאני צריך לומר זה כואנימה.
הממשל הסיני יוסר שחקנים סינים מ-steam
אתה מתכוון לכבילה מוחלטת של גישה ל-STEAM?
הזה רק אומר שהם סוגרים גישה ל-VPN בשלוש נקודות מפתח עיקריות. נראה כי Steam לא נחשב ל-blocked לפי הוויקי של החומת הגדולה של סין.
אני אתייחס לזה שזה בגלל אנשים שמפיצים את התמונה של טנקי כיכר טיאנאן בפורומים של Steam.
אם זה טוב ל-PUBG, זה עצוב בכל המישור. סין כל כך מחמירה בשימוש שלה באינטרנט ככל שזה. pening.
תודה למפכ״ל הקומוניסטי של סין
אני חושב שזה לא הסיבה האמיתית כי הם לא הצהירו על כך פומבית.
מרגיש רע בשביל האנשים בסין שאינם רמאים.
כמה שאנחנו שונאים הייקרים… תדמיין טראמפ חוסם אותך מ-STEAM… מהומות… זה נורא בשבילם…
מבחינת פריצות במשחק כזה, כל מה שאתה באמת עושה הוא פשוט מקשה ומייקר את ההשגה של ה-Hacks, וזה בדיוק מה שנעשה כאן. שמשמעותה פוחתת כמות האנשים שמפריצים.
Butthole יבטיח שזה לא יקרה. לא רוצים להרוס את מספרי המשחקים שלהם בזמן אמת…
בקיצור, זה דבר טוב כי זה יפחית משמעותית את הפריצות, אבל דבר רע לסטטיסטיקת השחקנים של PUBG?
1.4 מיליארד אנשים עומדים לסבול מאובדן חירות שמעל לתפיסה.
Reddit: חחח חלק מהם מרמים במשחק שאני משחק, טפשים.
הצגה טובה באמת, חבר׳ה.
ברוך השם. המשחק האחרון שלי נורה לנו על ידי רמאיים סימולטניים של Wall Hack ו-Aim Bot. לא מסוגלים לשחק במשחק בודד בלי פריצות. כולם סינים גם ככה, לא משנה באיזה שרת אני נמצא.
מדהים, זה לא יקרה מהר מספיק. השחקנים/הרמאים הסינים צריכים לעלות על הפלטפורמה שלהם מקודם.
ובכן, זה מגעיל בכל ההיבט הכולל, אם נניח ה-PUBG יוצא מהמשוואה.
כשהייתי בסין ב-2012, אתרי פורנו לא חוסמו.
כשחזרתי ב-2016, אתרי פורנו חוסמו.
בפעם הבאה שאחזור, אביא איתי כמה.
אני חושב שאין ל-OCE מודעות רבה לכך שרבים מהשחקנים הסיניים משחקים במלונות LAN בערים המרכזיות כמו מלבורן וסידני. personally לא יפתיע אותי אם כמה פריצות משחקים גם בישראל, בהתחשב בתמונת הרקע שנמצא במחשבים של מלונות ה-LAN (ב-PUBG).
אנחנו עדיין צריכים region lock…
סינים לא היחידים שמרימים פינג גבוה ומנצל את זה.
OP מנסה לומר ש-PU יכול לקרוא את מוחות ממשלת סין? זה לא סיבה אמיתית לכך ש-PU לא יעשה region lock… הסיבה האמיתית היא פשוטה אם יש לך מוח.