אני לומד נורבגית ורוצה למצוא חברים (כתבתי חלק מזה… אך בדקתי שוב עם גוגל). הוא בן 19, נקבה, והייתה בנורבגיה כמה פעמים, בגלל מערכת יחסים. עכשיו שזה נגמר, אבל כבר עשיתי כמה שיעורי דולינגו נורבגי, הומלץ לי להמשיך ואולי כאן אני רוצה למצוא מישהו לבלות, לדבר ולקוות לעזור לי גם ללמוד נורבגית.
אשמח גם למצוא איפה לצפות בעונה 4 של Pørni-
לא בטוחה אם זו המקום, אבל אני די נואשת, תודה … מראש?
עדכון: אני לא מהנורבגיה ולא בנורבגיה והתקוות היחידות שלי לעלות לארץ אולי בעוד כמה שנים 
אולי תגיד משהו על איפה את באה מ? שיתוף שפות?
Pørni/Pernille זמינה בנטפליקס הנורבגי בכל גרסתו.
אתה יכול לבדוק בפייסבוק לקבוצות חברות (או משהו דומה) ולנסות למצוא מישהו שם! זה נפוץ יותר ויותר להשתמש בקבוצות האלה כדי ליצור קשר עם אנשים. זה גם עוזר לכתוב איפה את באה מ כדי שיהיה קל יותר להכיר אם אפשר להיפגש אישית!
אתה צריך לראות את SKAM! עונות 2 ו-3 הם הפופולריים ביותר בעולם 
עדיין לומד נורבגית גם, נראה מאוד חשוב איפה בנורבגיה תרצה ליישם את היכולות, כדי לשאוף לאותו ניב מקומי. מכיוון שאין “נכון” שפה נורווגית גבוהה או דומה, אז באיזו אזור אתה גר?
Vil ha venner… Vil få venner means I will get friends.
היי! שמו פרנילה ואני גרה בדרום נורבגיה, בעיר שנקראת סנדפיהרד. מגניב שאת לומדת נורבגית! בהצלחה בהמשך עם הנורבגית!
עצה: r/norsk. סאברידיט למי שרוצה ללמוד נורבגית.
אני אסטוני שהגיע לנורבגיה, כאן כבר כמעט 5 שנים. יכול לתת טיפים כי אני עובד עם אנשים שמגיעים לכאן. לא הכי טוב בנורבגית אבל מדבר בזה די חופשי.
אתה משחק במשחקים? אני משחק הרבה משחקים ולא אכפת לי לעזור לך ללמוד נורבגית תוך כדי עושה את זה.
שלום, אני סקרן לגבי מה השפה המקורית שלך, רוצה ללמוד קצת גם (כל דבר חוץ משוודית חח). אז אם אתה מעוניין לשוחח אונליין כדי להחליף שפות תן לי לדעת!
הייתי מאוד שמח להיות חברים! אני בן 27 מנורבגיה, אשמח לעזור לך ללמוד גם. שלח לי הודעה אם תרצה 
חח, אין סיכוי שמישהו יתעניין בשפה שלי 
שפת אמי היא ליטאית… אך אני יכול לעזור למישהו שרוצה לשפר את האנגלית שלו, אבל עוד קשה לדמיין שיש הרבה נורבגים שרוצים את זה 
טלפון וירטואלי כנראה נדרש אם לא יותר..
תודה! לא חשבתי על פייסבוק בכלל.
צפיתי בעונה 4 עם ה-ex שלי אז אחזור ל-…בעוד יום
Pørni הייתה מעולה, כמו אטלנטיק קרוסינג, ואז קצת נמאס לי מהתוכניות לראות-
חשבתי שנטפליקס עם דיבוב נורבגי יעבוד, אבל במקום זה התאהבתי בצד הקרמה של נטפליקס
.
אני לא גר בנורבגיה
ביקרתי באגדר כמה פעמים, אבל לא חושב שאני רוצה להיות שם חח. ממה שהבנתי, דאולינגו מלמד את שפת אוסלו?
רק כדי ליידע אותך, אתה נכון שבדיאלקטים המקומיים יש שינויים משמעותיים בשפה הנורבגית, אבל עדיין יש נורבגית “רשמית” תקנית (טכנית שני סוגים, bokmål ו-nynorsk). אם תאזין למישהו מאוסלו, למשל, תישמע אותו מדבר “נורבגית” תקנית, עם כמעט בלי טון מקומי.
תודה רבה!
אני מניח שזה יכול להיחשב כהחלטה מעודדת, גם אם לא התכוונתי ל זה :DDD