דרכים חדשות לצפות ב-SKC ב-2022
שידור באפליקציה ובאינטרנט וגם באוויר??? אני אוהב את זה כל כך
תן לך חגורה Bally Sports
וואו… Sporting יודע איך להניח את המתנה ליום האהבה לכל המעריצים.
זה נהדר לראות שזה נעשה. באוויר זה חדשות מצוינות בשבילנו ב-KC. עכשיו אני יכול להשתמש ב-DVR שלי ולעשות חזרות בעצמי שוב.
תודה SKC!!!
אני מקווה שהטריקים הקטנים שהבקאתי הזכיר בסרטון הם דברים בסגנון מצלמת הטריילר, אוהב את חלק מהתמונות שהם מציגים עם זה על הקרקע ומעלה באוויר בשנה שעברה.
רק רוצה לומר, לאף אחד באופן מיוחד, אבל לאור כל הדברים הנוראים שקורים בעולם וללחץ בחיי האישיים, זה חדשות נפלאות, ואני מאוד מודה. כדורגל הוא אחד מהדברים שפוגעים בלחץ מחיי, ו-SKC היא הקבוצה תמידית שלי.
לפחות זאת מואר משהו טוב עכשיו, תודה לאלוהי הכדורגל.
אז uh…
בנוסף, כל המשחקים של Sporting Kansas City שלא משודרים בטלוויזיה הלאומית ישודרו ישירות בחינם ב-SportingKC.com ובאפליקציית Sporting KC דרך Sporting One, תכונת תוכן וידאו חדשה המושקת היום, לצופים בקנזס ומיזורי (למעט אזור סנט לואיס לפי מדיניות MLS).
האם זה אומר שהאנשים בסנט לואיס מסומנים ושקועים Bally או שהם משחררים אותנו ל-ESPN+ כמו כולם?
אני מקווה שהשידור באפליקציה יומצא עד פתיחת העונה.
זה נהדר שתהיי המשחקים זמינים בחינם לכולם בקנזס/מיזורי. זה באמת מדהים. אבל… לאלה מאיתנו שאינם באותן מדינות — איוואנאים, נברסקאים — זה קצת מפחיד. אם לא הייתי כבר מנוי ל-ESPN+, הייתי די כועס שהמשחקים לא ישודרו בשום מקום אחר.
באמת טוב לאלה שמוכנים במטרו של קיסר, אבל קצת מעצבן למי שמחוץ לקיסר. עם Directv יכולתי לצפות בטלוויזיה שלי دون לדאוג לזריקת או שום דבר כזה. ואם אני בחוץ, אני יכול לבקש מהבר או המסעדה לכוון על קווין לו ללווין. זה הכל נעלם, הם עושים את זה יותר קשה לאלה שמחוץ למטרו.
אני יודע שכולם ברדיט חושבים שהכל צריך להיות חינם, אבל זה סימן די רע ל-SKC.
להחזיק ערוץ מקומי קטן כבעל זכויות המקום שלך הוא סימן שאף אחד לא חשב שיכולים למכור מספיק כדי להרוויח באמת בתשלום עבור זכויות המקום. זה רק שנתיים לפני שמ MLS ייקח את זכויות המקום וישקף אותן כחברות במנוי, אבל עדיין לא טוב.
שילוב עם זה שהקבוצה לא הצליחה למכור תומך חולצה בשנה שעברה, אוהדי צריכים לדאוג אם זה אומר משהו לגבי היכולת הפיננסית הארוכת טווח של הקבוצה, בוודאי מלחיץ על היכולת להשקיע על שחקנים, PV ציין שההכנסות לא גדלו כפי שצפו כשהם שחררו את אילי, ועכשיו אתה עבר מבעל זכויות מקומיות בתשלום ל-38 The Spot, לא טוב.
סוף סוף! תעוף Bally!
ברצינות, תן לי לעזאזל!!
רק הזנתי את קוד ה- STL (63139) באתר, והמשפט אמר שה-ESPN+ הוא האפשרות שלי, BTW.
הנחתי שזה ESPN+ בגלל זכויות הטריטוריה של MLS.
כן, נשמע שזה ESPN+ תהיה הבחירה שלך. גם תוכל לנסות VPN, אבל זה קצת יותר מסובך.
אני חושב שזה פשוט אומר שזה תעשייה מורכבת מאוד מבחינת חוזים ושליטה בשוק, וסין סנט לואיס יש לה שוק גדול מספיק שמייצג שוק שונה לגמרי. תחשוב שנוספה להם קבוצה חדשה להרחבה וזה עושה את השוק שלהם לייחודי עוד יותר לאזור.
בקצרה, סנט לואיס צריך לדאוג לסנט לואיס.
המשחק האחרון בקדם העונה טופל הרבה יותר טוב מאשר לפניו באפליקציה לדעתי.
7 דולרים לחודש לכל משחקי MLS וכל מה ש-ESPN+ מציע הוא עסקה מאוד טובה לכל חבילת ליגות שתמצאו בעתיד. אני חושב שזה מאוד סביר.
אותם אנשים כנראה יוכלו לעבור לחבילת כבלים זולה יותר ולחסוך כסף.