האם אני יכול להשתמש ב-NordVPN במחשב העבודה שלי?

ניסיתי להעביר את התוכנית דרך הטלפון שלי, אבל זה נכשל כאשר אני מנסה להתחבר לחשבון שלי.

וכשאני מנסה לפתוח את אתר NordVPN, האתר חוסם את עצמו.

מדוע יש כל כך הרבה אנשים שרוצים להשתמש ב-VPN במחשבי העבודה? האם אתם חושבים שזה מסתיר את הפעילות שלכם מהמעסיק או משהו כזה?

אהם,

NordVPN וכל VPN או כל אפליקציה אחרת ניתן להשתמש בהם כל עוד המפרט של מערכת ההפעלה עומד בדרישות.
אז כן, אתה יכול, בהנחה שהמעביד שלך מסכים לכך. נראה כי המעסיק שלך אוסר על כך.

וכשאני מנסה לפתוח את אתר NordVPN, האתר חוסם את עצמו.

נראה שמעסיק שלך חוסם את האתר.

רוב המחשבים שסופקו על ידי מקום העבודה כוללים מדיניות המונעת על המשתמש להתקין תוכנה בלתי מורשית כדי למנוע שימוש בהם לדברים אחרים מאשר עבודה. אלא אם כן אתה יודע את סיסמת המנהל, שאינה תינתן לעובדים, סביר להניח שאתה לא תוכל לעקוף את זה. אני לא בטוח למה היית רוצה להשתמש ב-VPN במחשב העבודה? המעביד שלך עדיין יוכל לראות ולעקוב אחר מה שאתה עושה.

זה לגמרי לא מפר את מדיניות השימוש במחשבים בארגון שלך /s

המעסיקים חוסמים לרוב דברים ברשתות ובמחשבים שלהם. זה לרוב כולל VPNs. הם רוצים להיות מסוגלים לעקוב אחר מה שאתה עושה ככל שצריך.

המעסיקים ייראו את כל התעבורה שלך בכל מקרה :rofl:
מצטער להרוס את המסיבה!

:rofl::rofl::rofl::rofl:

לא רוצה להיות חופרת, אבל אסור לך להתקין אפליקות VPN של צד שלישי על המחשב של העבודה שלך או, למעשה, כל אפליקציה שאינה מסופקת על ידי IT ללא אישור מפורש לכך. חברות רבות מחויבות על ידי מדיניות שימוש במחשבים ואם תפר אחד מהם זה עלול לגרום לבעיות רציניות. כמו כן, מחלקת ה-IT שלהם יכולה בקלות לגלות אילו אפליקציות הותקנו על המחשב ואילו שרתים / אתרים אתה מתחבר אליהם.

עצה ידידותית שלי היא להשתמש בציוד הפרטי שלך לכל דבר שאינו קשור לעבודה.

האם אפשר לעקוף את זה?

זה תלוי, כמה אתה צריך את העבודה הזאת?

אם אתה לא אדם טכנולוגי, המעסיק שלך יוכל עדיין לראות הכל שאתה עושה על מכשיר שהם שולטים בו במלואו.

אם אתה מנסה לעבוד מאיפה שאתה לא אמור, אז אתה יהיה זקוק לראוטר VPN. התקנת תוכנת VPN על המחשב שלהם תעשה את זה ברור שאתה עושה משהו אסור.

לעקוף את ההגבלות של המעסיק זה רעיון נורא.