אני מפסיק להשתמש ב-Hola. איזה חבילת VPN חינמית ל-Chrome/Firefox תמליץ לו?

אני מפסיק להשתמש ב-Hola אחרי שקראתי את הביקורות הקשות עליו. מחפש תוסף VPN חינמי ל-Chrome או Firefox.

קושי: זה במחשב WORK, אז א طفلלא להתקין שום דבר גדול, רק תוספים לדפדפן. אני רק רוצה להסתיר את כתובת ה-IP שלי ולצפות בנטפליקס בין-לאומי.

תודה.

אישית, הייתי ממליץ להימנע מכל דבר חינמי

החינמיים משודלים, איטיים מאוד, או עם גישה אחורית.

VPN בתשלום הם אמינים יותר, מהירים, רב-שימושיים (מדינות שונות), ויכול להיות שלא משודלים.

זכור, אם אתה לא משלם עבור זה, כנראה שאתה המוצר. אם אתה רוצה חינם, אתה מוותר על משהו (ולרוב זה זהות/מעקב).

שום דבר שלא גרוע הוא חינם. אתה משלם על זה באיזשהו אופן (כמו Hola).

פשוט תשלם על זה אם אתה באמת צריך את זה. אם אתה מאוד חושש, לשלם בביטקוין או משהו כזה. אני מתכוון שתצטרך להאמין ב-VPN.

מה גרם לך לעזוב את Hola

זמן ללא פרסום טוב לי. הוא פועל באמצעות הפניית DNS ולכן ניתן ליישם אותו ברמה של המכשיר או הרשת שלך. עולה רק משקול אחד בחודש.

אולי תשתמש בפרוקסיות במקום? אפשר להקים אותן בבית שלך וגם להשתמש בזה בעבודה (עם TOR)

זה לא באמת העסק שלי, אבל למה אתה משתמש ב-VPN חינמי במחשב העבודה שלך? אני לא יודע מה אתה עושה או למי אתה עובד, אבל זה יכול להיות נגד מדיניות או שתיים… במיוחד אם אתה מנסה לעקוף את פרוקסי העבודה.

בכל מקרה, תמצא פרוקסי בתשלום או VPN. תוספים חינמיים כמו Hola הם יותר מדי טובים כדי להיות אמיתיים, כמו שגילו בשבועות האחרונים, הם בלגאן.

FYI רוב הדברים של Hola האלה לא היו מדויקים, חוץ מזה שהם תיקנו את כל הפגיעויות מיד אחר כך.

אם לא Hola, אני ממליץ על Bright VPN.

חחח יש זמינים פה חייל של בוטים של Nord. את כולכם אני שונא כנראה. חוץ מזה, החברה שלך כל כך עצלנית לתמוך בתוסף כרום למוצר שלהם, אז כן, רק אפליקציית VPN, לא תוסף.

במונחים של תוספי דפדפן, הקישורים האלה אולי מה שאתה מחפש.

תודה, אבדוק את אלה לאת המחשב הלא-עבודה שלי.

אני מבין, כל דבר חינם זה לא, מעקב זה ה’ תשלום’. עם זאת, בדוחות שקראתי, hola הלך רחוק מעבר למעקב.

זכור, אם אתה לא משלם עבור זה, כנראה שאתה המוצר.

אני בסדר עם זה, ושוב, כנראה רוב האנשים שמשתמשים ב-Reddit, Google, ואינסטגרם.