אני צריך כמה עצות מאלו שיש להם בנייה שלו. אני כרגע חושב על 2 Fury ו-2 Gladi או 4 Soother. הנשק הוא Aquila.
איזה מהם טוב יותר בסך הכל? או היכן כל אחד זורח? למה?
תודה.
אני צריך כמה עצות מאלו שיש להם בנייה שלו. אני כרגע חושב על 2 Fury ו-2 Gladi או 4 Soother. הנשק הוא Aquila.
איזה מהם טוב יותר בסך הכל? או היכן כל אחד זורח? למה?
תודה.
אתה צריך לבדוק את r/keqingmains מצאתי שם את כל התשובות שהייתי צריך. 4 Thundersoother עדיף כל עוד מוצאים חלקים נאים עם תת סטטים טובים. אני לא היה כל כך מזל. חפרתי את הדומיין חודש כל יום ולבסוף החלטתי על 2 Thunder Fury ו-2 Gladiators.
קרא היטב את Google Doc של Keqing Mains.
זה ענה על כל מה שרציתי לדעת.
Thundershooter יותר טוב, אבל יש לו חסרון מול אלה שלא ניתן לשבש עם אלקטרו.
אישית, אני אוהב את מערך המים, כי זה תלוי בשימוש שלי ביכולת ולא בשיבוש אויב, וזה רק 5% פחות מכפלות.
שלך ל- r/KeqingMains כדי לקבל עוד מידע על זה.
זה תלוי במה אתה רוצה שהתוצאה שלך תהיה בסוף. בסך הכל המאמץ להשגת תכשיט מתאים הולך ומתארך מעבר למה שצריך, אבל המטרה היא מה שאתה רוצה מריט שלך. אם אתה רוצה נזק כללי טוב יותר תבחר בין Fury ל-Gladi. אם אתה רוצה סטטיסטיקות אלמנטליות יותר, תבחר ב-Soother.
העיקר הוא איך המאפיינים של התכשיטים נוצרים כשאתה חופר אותם, כי הסטט המרכזי הוא זה שעושה את ההבדל הגדול ביותר.
לך על שניהם. כשזה מגיע לאותם מערכים, הכל תלוי במזל. אם יש לך כבר שני חלקים טובים מGlad, זה יהיה טיפשי לבזבז כמויות גדולות של רסן על חיפוש 4 TS, פשוט תחרוש על 2 חלקי TF ותסיימי עם זה.
לגבי התכשיטים עצמם, 2TF/2Glad יותר עקבי בעוד ש-4 TS יש פוטנציאל נזק גבוה יותר. עם זאת, היעדר נחשים באברומום החדש עושה את 4 TS משמעותית טוב יותר ממה שהיה באברומום הישן.
פורסם גם שם, azhwar נתן את הקישור. איך נזק שלך עם 2 Fury ו-2 Gladi?
אותה חוויה, חופר במשך 3 שבועות ויש לי רק חלק אחד טוב lol. יש לי חלקי TF ו-Gladi מעולים אז היא בסדר עד עכשיו. צריך להתחיל חפירה לגאוני.
האם Keqing עם 4 TS עובד טוב עם תגובות כמו Xingqiu/Xiangling?
איך אני מוצא את זה? סליחה אני לא משתמש הרבה ב-Reddit ו-Reddit למעשה אסור לי בארץ שלי אז אני משתמש ב-VPN lol.
האם זה יהיה בנייה פיזית או אלקטרו? אם אתה משתמש במערך המים. מעניין, זה עושה אותה כמו Diluc אלקטרו?!!
עד כה, ל-Soother אני פשוט מחסיר פרח והקולון. יש לי את הנוצה והשעון שניהם די טובים.
ול-Fury, אני צריך לבדוק מחדש, אבל אני חושב שאני מחסיר שעון טוב.
חפירת התכשיטים עצמה לא בעיה אצלי כל עוד הבנייה טובה אז אין צורך לשנות מאוחר יותר.
ובגלל שאני בונה אלקטרו, אני מצפה לתוצאה טובה של נזק אלקטרו.
תודה על המידע. יש הבדל גדול בנזק כשנגיד שהאויב מותקף באלקטרו?
אני לא אכפת לי להוציא כסף על הרסן במיוחד ליחידות DPS ראשיות. אני לא אוהב לבנות מחדש דמות אחרי שסיימתי איתה אז אני מנסה לבנות אותן באופן אופטימלי לפני שזזה הלאה, כי כל פעם שמוציאים דמויות חדשות כל שלוש שבועות נראה די לא נכון לבנות שוב ושוב.
בדיוק, לא שווה את זה. אני לא יודע אם זה רק אני, אבל ככל שאני משחק אני יותר מתגעגע כשזה היה ברור איזה חלק/מערך היה טוב יותר. עכשיו אני מתלבט עם תכשיטים טובים מאוד עם הבדלים מיקרו ביניהם וזה אתגר לפעמים lol לבנות את מונה משתגע אותי מצטער
לא. ל-TS כדי לעבוד ביעילות אתה לעולם לא תפעיל תגובות. לכן זה עובד הכי טוב עם Keqing לבד או תמיכה של Fischl.
זה מהקהילת Keqing Mains ב-Discord
תן לי לשלוח לך את הקישור רגע
אתה יכול להשתמש בזה לשניהם, פשוט תחליף את הכוס.
הנזק הרגיל/טעינה הוא די אוניברסלי, למרות שזה לא משפיע על ה-ULT והיכולת שלך.
אם תרצה עוד תוכל להגיע ל-Mogawty ב-YouTube