DuckDuckGo מוגבל רשמית על ידי ממשלת אינדונזיה

DuckDuckGo מוגבל רשמית על ידי ממשלת אינדונזיה

היי, כן, אנו יכולים לאשר כי DuckDuckGo נחסם באינדונזיה בשל אי עמידה במדיניות הצנזורה שלהם. למרבה הצער, אין כרגע דרך להסיר את החסימה, בדומה למה שקרה בסין במשך כעשור.

זה אומר ש- duckduckgo עושה משהו נכון

יש איזשהו תקשורת רשמית על זה כמו למה למשל?

האם אתה לא יכול פשוט להפנות את ה-DNS שלך ל-quad9 או ל-cloudflare

המשרד הטכנולוגי הגרוע ביותר אי פעם.. לפני כמה שבועות נפרץ נתוני לאום עקב אבטחה רעה ועכשיו מנוע החיפוש היקר הזה נחסם

לאלה שאינם יכולים להשתמש ב-DNS של cloudflare, ניסית להוסיף את ה-כתובת הנכונה ישירות לקובץ האירוח שלך?

ואם כן, שמור שברור איפה עשית את זה, כדי שתוכל לבטל את זה אם החסימה תוסר ו/או DDG ישנה את כתובות ה-IP שלה.

זה כמו כש Uncle Roger נחסם ב-Bilibili וב-Weibo - זה רק גורם לזה לרצות אותו יותר.

קומוניזם ומקינפו, נשמע דומה ומתנהג דומה.

המעניין הוא שאני לא מופתע בכלל, כי הם עשו את אותו הדבר גם עם חסימת reddit (כן, reddit חסום כאן), steam (שוחרר), paypal (שוחרר), ועוד. האחרון ששמעתי מהם, הם רוצים לחסום את התשלום הדיגיטלי לחלוטין.

בושה. רק הכרתי את זה לאחרונה. רציתי לייצר אימייל של duck וזה לא אפשר לעשות את זה. רציתי לעשות פוסט על זה בכיכרם שלהם אבל מסתבר שזה כבר חמש חודשים שהם אסרו על זה.

כרגע, מערכת ה-DPI של אינדונזיה לא תומכת ב-IPv6, הם משפיעות רק על IPv4.

האם תתמוך ב-IPv6 בעתיד כדי שאינדונזים יוכלו לגשת ל-DuckDuckGo בלי להשתמש בכלי עוקף DPI או ב-VPN?

שלום. האם לא תוכל איכשהו להשתמש ב-זה כדי להגיש בקשה לערעור? וגם אני מבין את סין אבל מה בדיוק שווה הצנזורה ב- duckduckgo.com? האנשים האלה מטורפים.

אני מניח שהמערכת ה"בינה מלאכותית" שלהם, שהיא למעשה רגקס, זיהתה תכנים “לא רצויים” ב- duckduckgo

ומתמקדת בעיקר באתרי הימורי און-ליין שממוקמים בקמבודיה או הלוואות predatory

למזלי לא, הם משתמשים בהליך בדיקת חבילות עמוקה (deep packet inspection) מאז שנה וחצי

VPN או אפליקציית cloudflare 1.1.1.1 כן עובדים

רבים מספקי האינטרנט באינדונזיה משתמשים בבדיקת חבילות עמוקה (DPI) אז גם אם המשתמשים משנים את ה-DNS שלהם או משתמשים ב-DoH/DoT, זה עדיין יחסם.

שם הקודם שלהם היה “משרד ההארה”

כן

כרגע אני רק משתמש ב-DuckDuckGo דרך טור באמצעות דומיין .onion ואני משדר כל דומיין .onion דרך טור באמצעות תוספת דפדפן, אני יכול לגשת ישירות ל-DuckDuckGo ול-Reddit ישירות ב-WiFi הביתי שלי כי אני משתמש ב-DNS מוצפן וברשת עוקפת DPI, אבל למובייל כרגע אין כלים טובים לעקוף DPI כמו אלה שבמחשב ונתבים

ספק הספקים לא עושֶה כנראה “בדיקת תיבות חבילות עמוקה” בזמן אמת. אני בטוח שהספק מנתב בקשות על פורט 53 (ובטח גם 853) ל-DNS של קומינפו. למרות שזו ממשלה שאנחנו מדברים עליה… הם ייקחו את הפתרון המינימלי (עם המחיר הגבוה ביותר) בכל יום :smiley:
השתמש בפורט שונה ונסה לראות איך זה הולך ^-^

בכלל, פשוט ניסיתי להקים מנגנון שרת DNS רפרי בסיסי ושיניתי את הפורט מ-53, הכל פועל כרגיל בלי VPN. כנראה שמדובר ב"בדיקת תיבות חבילות עמוקה" מסוג כזה :upside_down_face:
当然 זה מאפשר להשתמש בדברים בלי להיתקל במנגנון החסימה, אבל התנועה עדיין נראית לעין לספק. אז אם אתה מודאג מעניין הזה, VPN עדיין האפשרות הטובה ביותר.

וכשאנחנו מדברים על ספקי התקשורת, זה לא כמו שיש להם הרבה אפשרויות. אם הם רוצים לפעול, עליהם לעקוב אחרי ההנחיות. זה נכון לכל מדינה. לפחות יש לנו את האפשרות לעקוף את זה במעט ידע.