Microsoft Windows 10, גרסה 22H2 (בנייה של מערכת ההפעלה 19045.4291)
Intel Core i5-10400F
NVIDIA GeForce RTX 4060
16GB זיכרון RAM
בכל פעם שאני פותח את אפליקציית Xbox ב-Windows 10, כלום לא נטען חוץ מהדברים הבסיסיים במצב אופליין כאילו אין אינטרנט, ונסה להתחבר עושה את ההודעה “אתה לא מחובר לאינטרנט, בדוק את חיבור הרשת ונסה שוב.”
חנות Microsoft אומרת “סליחה על זה! קרתה תקלה. אנו מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה. נסה לרענן או חזור מאוחר יותר.” רענון הדף משנה את ההודעה ל"בדוק את החיבור שלך. חנות Microsoft צריכה להיות מחוברת לאינטרנט. נראה שאתה לא." לא ניתנת מזהות שגיאה.
האינטרנט שלי עובד טוב בכל השאר חוץ מאפליקציית Xbox and חנות Microsoft. ניסיתי שני רשתות מקומיות שונות וכן נקודת גישה מהטלפון שלי, והאפליקציות האלה עובדות טוב על מחשבים אחרים בבית שלי.
אני עובד על זה כמה שעות ומנסה פתרונות עד לדף השני של Google. ניסיתי WSreset.exe, ניקיונות בפקודות elevated כולל Powershell, הגדרת DNS ל-1.1.1.1 או 8.8.8.8, ביטול IPV6, הוספת כתובת סקריפט, התקנה מחדש של אפליקציית Xbox, תיקון האפליקציה, ריצת תיקונים, אתחול המחשב ועוד בלי הצלחה. אין לי מושג איך לגבות את כל הקבצים האישיים ונתוני ההצלה של משחקים ואפליקציות, ואני מאוד יעדיף לא להתקין מחדש את Windows כי אני לא בטוח אם זה אפשרי, אין לי דיסק או כונן התקנה של Windows 10.
האם מישהו מצא פתרון שעובד להם? אשמח מאוד לקבל עזרה.