אני אלך על Oracle Free Tier, יש לי מעבד ARM עם 2 ליבות ו-2 גיגה זיכרון.
זה כבר 4 ימים פעיל ופועל, יש לי עדיין 250 אירו זיכויים, זה אומר שאני משתמש באופציות חינם בלבד?
אני מריץ opnSense על שרת Ionos.fr ב-1.2€ לחודש (בעוד 1 ליבה, 512MB זיכרון)
אתה יכול לבחור מיקומי שרת שונים (USA, DE, UK, FR) ואני מקבל את כל מהירות חיבור ה-DSL של 250Mbit להורדה ב-VPN של WireGuard.
יש לי מודם 4G ואני מחובר לאינטרנט עם כתובת IPv6 דינמית ציבורית. אין לי כתובת IPv4 ציבורית כי כל החיבורים IPv4 עוברים דרך CGNAT.
אני מציע לנסות להפוך את השירותים ב-LAN שלך לנגישים דרך IPv6 שזה חינם, או אם עדיין תרצה להשתמש ב-IPv4, תצטרך לשלם כסף ולנסות את השירות localtonet.com של הטמעת מגדל.
+1 ל-Hetzner. OP יכול גם לקבל קרדיט קהילתי של 20 אירו מהם.
עריכה: לצערי החשבון שלי ב-Hetzner חדש מדי כדי שאוכל להפיק קישור שותפים, אחרת מישהו שנרשם איתו יקבל קרדיט ענן של 20 אירו שזה ממש לא רע. אבל אם הייתי יכול, אני לא בטוח איך הקהילה מסתכלת על שיתוף קישורי שותפים, אני לא תומך בזה. אבל OP צריך להיות מודע שזה קיים ואולי יוכל לקבל קישור ממישהו בהודעות פרטיות.
מצאתי קוד שמצהיר שהוא נותן קרדיט חינם של 20 אירו לתקופה של 3 חודשים וללקוחות חדשים בלבד. השתמשתי בו וזה הצליח. להבהיר, זהו קוד הנחה כללי מ-Hetzner, לא קוד שותפים שלי או של מישהו אחר.
HCC23-P4WG39
מצאתי את הקוד כאן במדריך הקהילתי של Hetzner בצד ימין, לא צפיתי שזה יצליח אך זה עבד. זה אינו קוד להרשמה עם הקלטה, קודם כל תירשם, תקים שרת ענן, תבצע תשלום וכשתהיה מוכן לגמרי, תוכל לממש את הקוד ויוחל לשימוש. זה חוסך את התשלום בחשבונות הבאים, רק עבור מוצרי ענן, כמו ה-VPS. זה לא חוסך על אפשרויות אחסון אחרות.
+1 ל-Racknerd. יש לי VPS פחות מ-10 דולר בשנה, 1vCore ו-512MB זיכרון… זה מספיק לכמה מנהרות של WireGuard במהירות של 100Mbit. אם תרצה מהירות גבוהה יותר, תצטרך 2vCore, ניסיתי.
היזהר על כך. הם קפאו את החשבון שלי, מחקו את כל ה-VMs גם כשאני משתמש בזה פחות, ואין אפשרות אפילו להגיש בקשה לכך. אם תחפש, תמצא את אותו מצב עם הרבה אחרים.