מישהו אמר שהוועדה של ה-VPN עובדת בפורטוגל, אז ניסיתי וזה עובד! מחפש שותפים בבקשה!
כן, אני אאסוף עוד מקרונים.
מישהו אמר שהוועדה של ה-VPN עובדת בפורטוגל, אז ניסיתי וזה עובד! מחפש שותפים בבקשה!
כן, אני אאסוף עוד מקרונים.
אפשר להסביר קצת יותר? אני מבולבל
לא ידעתי את זה, החבר שלי יש לו פג-אי והאירוע שותפים באותו זמן ואני מחכה לתגובת שירות הלקוחות, כי יש לי רק אירוע שותפים. כל הזמן הוא זה שיש לו את הבאג
מקבל מקרונים ומטבעות פג-אי יחדיו והוא אפילו לא משחק הרבה
רק כדי לעזור לי עם אירועי שותפים ודברים כאלה.
לא ידעתי שאירוע השותפים קורה فقط כאן ![]()
הורדתי VPN וזה עובד לי חח שותף?
אפשר לעזור לי להדריך את תהליך ה-VPN!!![]()
![]()
יופי! תודיע לי אם אתה צריך שותף ![]()
זה אירוע אפייה שותפים אבל הוא זמין רק בפורטוגל. לכן ה-VPN. אין טוקן אבל זה חבילת אחריות מובטחת
גם לי יש את זה! רק לא בטוח אם באירוע התחרות ובאירוע העליון, אני מקבלת מטבעות פג-אי או מקרונים.
יש אירוע שותפים שקורה עכשיו אבל רק בשרתי פורטוגל. השאר יש להם את אירוע הפג-אי. אז אם תשתמש ב-VPN ותבחר בפורטוגל, אירוע השותפים גם יופיע ![]()
גם אני לא ידעתי את זה, ראיתי את זה כאן וניסיתי לנסות את זה. החבר שלך מזל שיש לו את זה לשניהם! הוא מקבל גם את פטי-אי וגם את המקרונים מהתחרות ומהאירוע העליון? כבר סיימתי את זה אז לא יכולתי לבדוק ![]()
לצערי לא. קראתי כאן שזה רק בהפעלה בפורטוגל וזה לא זמין לכולם אולי בגלל זה אין טוקן. אני פשוט אחרי החבילה המובטחת האמיתית.
כן, בבקשה! אוסיף אותך ![]()
הצלחתי להוסיף אותך, תן לי את השם שלך בלאן? זה זה?
השתמש ב-VPN והגדר אותו לפורטוגל. יצא ופתח את האפליקציה, בזמן שאת משתמש ב-VPN, אז אירוע השותפים אמור להופיע.
אם לא, אם אתה משתמש באנדרואיד, נקה נתונים ופתח את האפליקציה (רק אם החשבון שלך מקושר לפייסבוק!). אם ב-iOS, אני חושב שתוכל להוריד את האפליקציה מחדש.
אני משתמש באנדוריד, אז אני פשוט מנקה נתונים וקשור מחדש לפייסבוק שלי. ראיתי כאן שחלק פשוט פותחים וסוגרים את האפליקציה כמה פעמים בזמן השימוש ב-VPN. ואז האירוע מופיע.
סליחה, יש לי ארבעה שותפים כבר.
אני צריך למצוא עוד שניים עם VPN… אעדכן אותך
הוא היה במזל אתמול! נעילת קוביות ב-50x וזכייה במתנות לשני האירועים/התחרויות. הפרסים מוארים בחלק העליון של המסך לכן אני חושב שהוא מקבל מקרונים ומטבעות פג-אי בנפרד, לא בצורה סימולטנית, נראה שזה מועדף לבצע סיום קבוצות וכן הלאה. התחלתי לקנא קצת. והוא יעשה לנו עוגה לבד? ![]()
![]()
האם אפשר לעשות את האירוע פעמיים? כי זה מבוסס מקומי.
אני צריך לשלם כדי לפתוח בפורטוגל