מה ה-vpn שהוא משתמש בו, ולמה?

מה ה-VPN שהוא משתמש בו, ולמה?

הוא משתמש בשרת OpenVPN שלו על VPS זול עם רוחב פס בלתי מוגבל.

יש כמה סיבות לכך:

1. הפרנויה שלו. הוא לא מאמין בכנות של שירותי VPN והוא משער שכל שירות VPN שומר לוגים ויכול לשתף אותם תמורת כסף או מסיבה אחרת.
  2. הוא מרוסיה, ולכן הממשלה חוסמת גישה למשאבים שונים, כולל שירותי VPN פופולריים.
  3. במרבית המקרים, זה זול יותר. הוא משכיר VPS בהולנד ב-3$ וקבל פינג קטן ומהירות טובה מאוד.

פייסבוק יש לה אחת מצויינות שאתה יכול להוריד.

https://mullvad.net/en/features/

Private internet access - אפשרויות הצפנה טובות, לקוח מקורי לינוקס, ללא לוגים* (בהתחשב בזהירות)

ExpressVPN, קצת יקרה, אבל אני מתחבר לכולם תחת 3 שניות והמהירות הכללית מצויינת. כמובן ללא לוגים.
להזכיר, ניסיתי גם Tunnelbear (גרסה חינמית) ו-NordVPN (שימוש בתשלום) ושניהם לא קרובים ל-ExpressVPN לדעתו.

Open VPN המארח ב-AWS

Tunnel bear. הוא עושה קולות דב.

TorGuard VPN מוצק ותמיכה מצויינת!

Openvpn לשרת שלו. זה היחיד שיכול לסמוך עליו.

Cyberghost, VPN רומני ללא לוגים.

איך אף אחד לא מדבר על airvpn?

NordVPN בכל דרך, אפילו קיבל כתובת IP ייחודית.

אני לא משתמש בשירות VPN ישירות.
אני מגדיר את ה-VPN לראוטר שלי, שמוגדר לעבור בין שבעה או שמונה שירותי VPN, יחד עם חסימה של BOGON, חסימת אזורים, חסימת פרסומות, Fail2Ban, ועוד. לא אתאר יותר מדי.
כדי להמשיך, תבצע את השלבים הבאים:

• תקנה שני ראוטרים תעשייתיים, או שני קופסאות PFsense. תתאים את ההגדרות לפי החומרה.
  • או שתוכל לקנות ראוטר תעשייתי עם NICs מרובים או קופסאת PFSense עם NICs מרובים.
  • חלק את התעבורה בין פנימית לחיצונית (VPN או לא).
  • למד ליצור תכניות cron.
  • למד סקריפטים ב-Bash.
  • צייר את טופולוגיית הרשת שלך.
  • הפק מפתחות ציבוריים ופרטיים לפרוטוקול ה-VPN שלך.
  • Open VPN לראוט החיצוני זה בסדר כל עוד אתה מגדיר אותו כראוי. יש פרוטוקולים טובים יותר.
  • אם אתה משתמש ב-OpenVPN תצטרך גם תצורת pushroute, שמאמצת את תת-ההרכב כקבוצה מקומית ומנתבת את התעבורה שלך דרכו.
  • למד על פרוטוקול SSH והטרמינל.

בהצלחה!

קנה את PIA במבצע באחד ה-baנדלים הצנועים.

20$ לשנה היה קשה לסרב.

ללא דליפות DNS, מהירות נראית מספיק לי.

Open VPN בדיגיטל אושן. החבר שלי משתמש ב-ProtonVPN.

מה דעתכם על LiquidVPN?

שירות Softether המארח ב-VPS.

לא פחות מזאת, מו מהאסיה שמכיל גיבוי בלתי מוגבל חינם לנצח.

קניתי את החבילה ב-$15 מ-Humble Bundle וקיבלתי PIA לשנה שזה נחמד, לפני כן קניתי מנוי לשנה ל-Dashlane והם עכשיו מציעים VPN. שניהם עובדים בסדר, אבל אם אתה רוצה גם Manage סיסמאות במחיר דומה, לך על Dashlane.