יש להם גישה לנתונים שלך כמו שהממשל האמריקאי גישה לנתוניך. הם בדרך כלל לא דואגים ל-VPN אלא אם הם מחפשים אותך מסיבה אחרת. אף אחד לא בא אחריך לבקר בפורנו.
אין בעיה עם VPN בסין. אפילו יש להם דוכן בנמל התעופה ששותף להקמה. אף אחד לא אכפת.
ניסיון נחמד של המפלגה הקומוניסטית הסינית.
אולי ה-VPNs גם שייכים למפלגה הקומוניסטית והם פשוט לא מגלים את זה?
אני משוכנע שהרבה ממה שאנו שומעים על סין במערב הוא תעמולה כדי לעשות לנו רגשי שנאה כלפיהם בגלל קומוניזם או משהו. כמובן, הם לא מושלמים ועשו תעלולים קשים לעיתיים, גם כל שאר המדינות בעולם, במיוחד ארה"ב, המאיץ הכי גדול בקידום ה"אמריקה יותר טובה ושלעולם לא נפסיק להיות כזאת וסין גרועה כי קומוניזם". סביר להניח שהם לא מבזבזים משאבים על שחיתות שמנה על כל אדם שגדול על שיכול להבין שהם עושים את זה. זה לא הגיוני, ואני תמיד מייחס את זה כתעמולה עצמית עם קצת אמת, כמו רוב הדברים שאני שומע משם. אני מבין סין מאוד אוטוריטרית ולא מדינה סודית שבה כולם מטופלים בהוגנות ובשמחה, אבל אין מקום כזה איפה שהוא בעולם הזה. אנחנו אמריקאים מקבלים גם תעמולה שלטונית כפי שהם עושים, הם פשוט משכנעים את רובנו שזה לא תעמולה, אלא “פטריוטיות”. אין באמת דרך לדעת בוודאות חוץ מלחיות בסין ולגלות בעצמך.
אני גם מניח שיש פחות מידע על זה כי למה לישרף מידע על חפצים שהם לא בשפתם ולא קשורים אליהם אישית, חוץ מליצור קשר עם משפחות שעזבו את סין. יש להם את כל מה שיש לנו, אז אין סיבות רבות לבדוק פה דברים מלבד סקרנות או תקשורת עם קרובים שלא בסין.