גישה למחשבים פנימיים כאשר מחוברים באמצעות vpn

האם זה בזמן שאני מחובר ל-VPN או מחוץ לו?
אם אני מתחבר ל-VPN, ה-IP הציבורי שלי מציג את אותו הדבר כמו ה-MX.

מאמת דרך הענן, אבל אותו דבר עם AD.

“הגדרות VLAN של הפורטים מוגדרות לטרנק וכל ה-VLAN בפרוסה?”
איפה אוכל למצוא את זה?

יש לי שני מתגים מחוברים לשער.

עדכון מהיר: מצליח להתחבר באמצעות כתובת IP! עם זאת, האם יש דרך להתחבר באמצעות שם המחשב? נראה שהבעיה שלי זה באופן הזה.

צריך להוסיף את סיומת ה-DNS (domain.local) באחת מהטבלאות האלה או להשתמש בשם המחשב במלואו. hostname.domain.local

עריכה: רק ראיתי שאתה לא יכול לפינג את ה-IP. הרשת הביתית שלך גם 192.168.1.0/24?

אם יש לך אתר אחד, ומצליח להתחבר אליו באמצעות ה-VPN, זה פשוט עניין של להבטיח מהעברה מ-SubNet אחת לשנייה. ודא שאין חוקים של חומת אש שמונעים תעבורה מתת-הנטייה של ה-VPN שלך. כי אתה אפילו לא מצליח להגיע אליה באמצעות IP, אני לא חושב שיש בעיית DNS.

קבל את ה-IP שלך כשהוא מחוץ ל-VPN, ואז תתחבר. תחילה תנסה ליירט את התעבורה שנכנסת ל-MX מהראוטר בבית שלך.

ברגע שאתה מתחבר דרך ה-VPN, אתה בעצם נמצא בדומיין המקומי. אתה אמור להיות מסוגל ל-RDP לשרת באמצעות ה-IP המקומי. זאת הדרך שאני עובד מהבית.

זה תמיד DNS. חח. ככה זה עובד אלא אם כן תגדיר את שרתי ה-DNS של Active Directory בהגדרות ה-VPN של הלקוח. אני מניח שזה מוגדר ל-DNS ציבורי? זכור שהשם המארח לא ייפתר ברשת הפנימית שלך בזמן שאתה מחובר כך. בסביבת AD, שמות מארחים מקומיים תמיד ישתמשו ב-DNS פנימי לפתרון אלא אם יש לך הקמה אקזוטית. תגדיר את שרתי ה-DNS הפנימיים שלך בלוח ניהול ה-Dashboard, ותחל להשתמש בשמות המארחים כדי להתחבר.

אין הצלחה.
גם הפינג לכל השרתים שאני מנסה להגיע אליהם מחזיר לי את אותו ה-IP שאני לא מכיר.

אין כללים מוגדרים ב-Firewall ברמת Layer 3 חוץ מהברירת מחדל “אפשר את כל היציאות ממתחם של מקור כלשהו”.

הבנת הכול, הוספתי את שרתי ה-DNS המרוחקים וגם את סיומת ה-DNS של התחום.

זה היה זה. אופס. תודה!

אנחנו צריכים לעזור זה לזה. הזמנים קשים פה! אני המנהל היחיד של מערכות ל-200+ משתמשים ב-5 אתרים.

אה, חשבתי שזו הבעיה הכי גדולה שיש לי כמחלקת ה-IT הכוללת חצי מזה!