המליץ לי על VPN חינם לשימוש עם Tor מבלי להיחשף (אל תפרוץ לי את המחשב, אני ממש עייף וממדינה של עולם שלישי)

המליץ לי על VPN חינם לשימוש עם Tor מבלי להיחשף (אל תפרוץ לי את המחשב, אני ממש עייף וממדינה של עולם שלישי)

אידיאלי שלא תשתמש ב-Tor עם VPN מסיבות אבטחה. VPN חינמי טוב לשימוש כללי הוא ProtonVPN, אבל אם משתמשים ב-Tor, אל תשתמש ב-VPN.

בסדר, אני עומד לעזוב את הקהילת הזאת, אני לא יכול יותר לראות את זה.

Tor מתוכננת במיוחד לא לחשוף את זהותך, והיא עובדת. אתה לא צריך VPN כדי שזה יעבוד.

קרא לפני שאתה אומר שטויות בבקשה, זה חיוני!

אתה לא צריך VPN, פשוט תדאג שהאנדקוד של Windows מעודכן לפני שאתה נכנס לרשת החשוכה :+1:t3:

Can I use a VPN with Tor? | Tor Project | Support קרא את זה. זה מה שיש לפרויקט Tor לומר על זה.

מאוד ממליץ לא להשתמש ב-VPN חינמי. הם שומרים על הלוגים של הנתונים. אני מציע Mullvad VPN. הם מאפשרים תשלום במטבעות קריפטוגרפיים כולל Monero. אין סכום קבוע שאתה צריך לשלם, אפשר לחיות על חודש לחודש. קרא את זה לפני שאתה משתמש ב-VPN עם Tor: Can I use a VPN with Tor? | Tor Project | Support

אל תשתמש ב-VPN עם Tor, השתמש ב-TAILS או ב-USB או מכונה וירטואלית.

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

NO VPN עם Tor

<3

אל תשתמש ב-Tor עם VPN.

עד כמה שאני מבין, היתרון של השימוש ב-VPN הוא להסתיר את ה-IP שלך בשרת הראשון. החסרונות הברורים הם שהחברה שמפעילה את ה-VPN שומרת את התעבורה שלך והן משתפות פעולה עם רשויות אכיפת החוק.

חסרונות בלי VPN יהיו שהמחשב שלך יהיה יותר חשוף להפרצה כי חשפת את ה-IP שלך.

בטוח שזה דילמה קשה, כי אני לא דואג שהמשטרה תתעניין בדברים הקטנים שאני קונה. זה באמת תלוי מאיפה אתה ומה אתה עושה. אל תהיה מטומטם.

אני משתמש בזה כדי לא לחשוף את ה-IP שלי.

כמודרטור, סליחה. תיכננתי הודעה פומבית חודשית מעכשיו, שמאספת את כל השאלות האלה. הודעות חדשות מחוץ לשרשרת הזאת לא תתאפשר. חכה עד אז.

סליחה חבר, אני חדש בזה ואני לא רוצה לחשוף את ה-IP שלי.

אני שונא את חברות ה-VPN ששכנעו את הציבור שהם כל כך חיוניים כדי “לבטח את כתובת ה-IP של המשתמש מפני ההאקרים” או משהו כזה.

זה כנראה הכי טוב שאני מכיר, אבל אני לא חושב שזה חינם, אם כן?

ותדאוג לשלם אנונימית.

אתה אפילו לא צריך את זה אם אתה מוריד דברים מ-Tor.

אני פשוט לא רוצה שייחשפו את כתובת ה-IP שלי.