Vpn says connected but I can't open any sites

היי לכולם, במשך השבוע האחרון הייתה לי את הבעיה עם ה-Nord VPN שלי במחשב (Windows 10), כשאני מנסה להתחבר, האפליקציה אומרת שהיא מחוברת אבל אני לא יכול לפתוח שום אתר, כשהוא מנסה לטעון משהו זה מוציא את ההודעה:
Unable to connect
An error occured during a connection to (שם האתר)
The site could be temporary unavailable
אם אתה לא מצליח לטעון שום דפים, בדוק את חיבור הרשת של המחשב שלך
אם המחשב או הרשת מוגנים באמצעות חומת אש או proxy, ודא שהחומת אש מורשה לגישה לאינטרנט
זו הטעות שאני מקבל
ניסיתי לנקות את ה-DNS, להסיר ולהתקין מחדש את לקוח ה-VPN, לשנות את ההגדרות של פרוקסי ולשום דבר מזה לא עזר.
שימושתי בכפוף ל-Firefox וגוגל כרום וקיבלתי את אותה תוצאה.
עם זאת, כששימושתי ב-VPN שונה הכול פועל חלק, אני מחובר ללא בעיה.
ניסיתי את לקוח ה-Speedify החינמי ו-extension של CyberGhost ל브אוזרים שלי והם מחוברים, אני לא מצליח להתחבר דרך Nord VPN, זה הכל.
פ.ס. לא בטוח אם זה רלוונטי, אבל גם אני משתמש ב-Nord VPN בטלפון שלי באנדרואיד וזה עובד מצוין, זה פשוט לא עובד במחשב שלי.
אז הייתי תוהה אם מישהו אחר חווה בעיה דומה או מישהו יודע איך לתקן את זה?

זה קורה גם לי. זה יכול להיות שהספק האינטרנט שלך לא אוהב את NordVPN. תחליף מחיבור ה-NordLynx ל-OpenVPN, תעבור למדינה אחרת, או תשתמש בהגדרת ה-double VPN.

גם, תנסה את דפדפן TOR. זה הדפדפן היחיד שעובד לי כשהנורד עובד.

Firefox, Chrome, IE, Opera, כולם נותנים לי את אותה שגיאה שדיווחת עליה.

היה לי משהו דומה השבוע ודבר מוזר הוא שאיפוס הגדרות חומת האש של Windows תיקן את זה… אולי שווה לנסות.

האפשרות openVPN מושבתת לי משום סיבה כלשהי, יש לך רעיון איך לעשות את זה מופעל?

איך אתה מ switch מ-nordlynx ל-openvpn?

אלוהים, אתה קוסם. זה עבד לי. תודה.

היי, הפוסט שלך הוסר אוטומטית כי החשבון שלך לא עומד בדרישות הקרמה שלנו. החשבונות חייבים שיהיו לפחות 100 קרמה משולבת כדי לפרסם ב-subreddit הזה. правило זה נועד לשפר את איכות ההודעות המוגשות ולמנוע ניצול מחשבונות טרול.

אני בוט, והפעולה בוצעה אוטומטית. אנא צור קשר עם המנהלים של ה-subreddit הזה אם יש לך שאלות או דאגות.

אין לי מושג. ניסית את האופציות האחרות שהזכרתי? אם אתה באמת צריך לגלוש עם ה-VPN שלך, תוכל לנסות את דפדפן TOR.

צריך לנסות לראות איך זה יסתדר.

אני חושב שאתה צריך להשבית אפשרות שבוחרת אוטומטית את הפרוטוקול ותראה שאתה יכול לבחור בין NordLynx, OpenVPN (TCP) ו-OpenVPN (UDP).

יש לי בעיה דומה. בהתחלה יש לי חיבור לאינטרנט אבל אחרי 5 דקות אם אני מקבל את ההודעה שאין חיבור לאינטרנט או שיש בעיה עם ה-DNS. עדיין לא ניסיתי את הפרוטוקול openvpn ברשת מוגבלת, אבל עד כה בבית זה עובד הרבה לאט יותר (הורדות לא עולות על 3-5 MB/S לעומת 18MB/S יציב) אבל לפחות זה עובד.

אחושריי שזה עבד!!! עדיין לא הצלחתי לשנות את הפרוטוקול כברירת מחדל אז הגדרתי את זה לשימוש ב-OpenVPN בעת חיבור אוטומטי לרשת שלי.
תודה שוב אחי, מקבל את כל הפרס שיש לי אבל אתה הרווחת את כל מה שיש לי חחח… תשתוק וקח את הפרס שלי.

אתה צריך לגשת להגדרות החיבור. שם יש אפשרות לאפשר ל-NordVPN לבחור את הפרוטוקול עבורך (אני חושב שזה מסומן כברירת מחדל) ואם תכבה את זה תוכל לבחור בין 3 הפרוטוקולים.

הנה איך לעשות את זה ב-Windows

ברצינות, אני לא יודע אם זה יכול לפתור את הבעיה, אבל אצלי זה נראה פתרון, אפילו אם החיבור נעשה הרבה יותר לאט.

שמחה לעזור, ותודה על הפרס!

טוב תודה, אני כרגע בדרך, אבדוק את זה ברגע שאחזור.