התקן urbanvpn, זה חינם. התחבר לאלג’יריה והירשם שם (בחלון אינקגנטו) .. זה עבד לי
חוקי או לא, מי אכפת. יש לי revolut עם חשבונות במגוון מטבעות ואני משתמש בזה עם ה-YTP.
בלי כתובת במדינה, אני בספק שזה אפשרי, או שתראה לי איך, יש לי בדיוק את אותה הבעיה
איפה אפשר לקנות שיטת תשלום להודו?
השתמשתי ב-vpn ולקחתי את מחיר אוקראינה لمدة כמעט שנה עד לפני חודשיים, ואז קיבלתי את המייל המפחיד ההוא מיוטיוב. נתבקשתי לעדכן שיטת תשלום מקומית, או המנוי יבוטל.
לסיכום, הם תפסו אותי והיוטיוב הרגיל נוראי.
היי חבר, אם אקנה את זה מאליבבא איך אני מיישם את זה על החשבון שלי?
לוגיקה כזו שגוגל צריכה להיות חייבת במקום שהיא מרוויחה, לא שימוש במדינות זרות עם מיסים נמוכים.
בדרך כלל, המחירים הזולים אינם סובסידיות והם מבוססים על מה המדינות הללו יכולות לשאת לשלם כפי שקבעה גוגל.
גוגל צריכה להפסיק להיות מונופול ומעליל מיסים.
אתה בהחלט תוריד את זה, גם אני.
אני לא אמור לשלם 30 דולר כדי לא לראות פרסומות ביוטיוב, כשאנשים במדינות אחרות משלמים 3 דולר!
נראל שזה גם נראה שרק חלק מהמדינות שמקבלות תשלום בפייפאל גם דורשות טופס תשלום מתוך אותה מדינה, כנראה בגלל זה זה יכול לעבוד, כי פייפאל לא מעביר את הכתובת ופרטי הכרטיס שלך לספק, זה חלק מהסיבות שקיימים את השירות. באותו זמן, אם הם לא דורשים שיטות תשלום מסוימות בתוך המדינה, תוכל להשתמש בכרטיס אשראי מחוץ למדינה החדשה שבחרת, מבלי להשתמש בפייפאל.
לא עבד לי בבוקר כשניסיתי באמצעות VPN. הם יודעים שהחשבון שלך בפייפאל מחוץ למדינה, אז או שפייפאל חושד או שגוגל משתמשת בשיטה אחרת.
קיבלתי את המייל, אבל אין לי מושג איך לתקן את זה.
עריכה: אז, אתה נכנס ממדינה אחרת עם ה-VPN שלך, משלם עם החשבון שלך במטבע הזה, וזהו? איזה מדינה עדיין עובדת אז?
רק לכתוב Yt premium באליבבא חבר.
פתח חשבון Apple חדש בhttps://account.apple.com וקבע את האזור לטורקיה. לאחר מכן, קנה כרטיסי מתנה מhttps://oyunfor.com/apple-store כדי למלא את החשבון. אחר כך, התנתק משירות ה-App Store במכשיר iOS והתחבר עם החשבון החדש. ולבסוף, הירשם דרך היישום על iOS (צריך להציג את המחיר הטורקי באפליקציה).
האם שקלת את הסיבה שאנשים במדינות אחרות משלמים 3 דולרים? אתה חושב שגוגל רעה ואוהבת לגבות יותר? או שאולי רכישת הכוח במדינות אלה כל כך נמוכה ש-3 דולר שם שווה ל-30 פה?
אני מסכים איתך לגמרי לגבי פייפאל. אני רק שואל כי שמתי לב שפיליפינים גם מקבלים את פייפאל ומצריכים שיטת תשלום מקומית?
כן, זה די כך. חסמתי מחימוש בפייפאל על ה-Xbox שלי כי הכתובת לא תאם את מיקום הפייפאל. אז הם בודקים.
לעזאזל, אני צריך לתקן את זה לפני 15 בנובמבר או שאאבד את הפרימיום
אני מאוד רגיל לזה