מה קורה בתאריך המוצג במייל?
תקבל הודעה שהמנוי לא ימשיך, אבל תוכל להמשיך להשתמש בו עד לתאריך החשבון הבא שלך.
זה חלק מהמאמץ הרחב יותר של יוטיוב לעצור משתמשים שמשתמשים ב-VPN כדי לגשת למנויים זולים יותר ממדינות אחרות. בתחילה, צעדים אלו השפיעו רק על מנויים חדשים, אך עכשיו, גם מנויים קיימים מאותגרים. אם המשתמשים לא יפעלו לפי ההנחיות, יאבדו את ההטבות של הפרימיום.
גם אני קיבלתי את המייל, לא כל המדינות מושפעות.
בדוק את הקישור שמצאתי, רק חלק מהמדינות דורשות להשתמש בשיטת תשלום מתוך אותה מדינה.
וגם, אם המדינה בה אתה משנה מקבלת את PayPal, כנראה שזה יכול לעבוד גם כן
קיבלתי את המייל גם. הם בטלו את הפרימיום שלי ב-14 והפעם אני לא חוזר. זלהזל. הם רוצים $33 בחודש לתכנית משפחתית בעוד שאני שילמתי כ-חצי מזה. כאילו, אני לא מקבל מהם כלום עכשיו, אבל עדיין אין פרסומות ושמע רק ברקע.
תוהה אם הם יקראו את זה ויבינו שחצי ממה שהם גובים טוב יותר מאשר כלום. מחירים מגוחכים לתכנית משפחתית עכשיו. אם זה היה בערך 20 דולר, הייתי משלם, אבל לא יותר מזה.
אחשוב לנסות למצוא שיטה לשלם מחירים מופחתים ועדיין, אני מצליח להנות מ-YouTube Music כאלטרנטיבה לספוטיפיי – אז במקום ש-Spotify יהיה עליון, אני יכול לחיות עם YouTube Music, וזה מספק תירוץ ל-10 פאונד לחודש ל-YouTube Premium, והוספת 2 פאונד ל-Youtube ללא פרסומות היא סבירה.
קשה להמשיך, זה מרגיש יקר כאשר YouTube Music לא תומך באוזניות אמזון ואינו באותה רמה של Spotify.