המאבק של יוטיוב נגד VPN ממשיך בגל של מיילים שמורים למשתמשים לעבור לשיטה תשלום מקומית, אחרת המנוי לא י renewing

בפּוסט הקודם](https://www.reddit.com/r/youtubepremium/comments/1feyxot/youtube_crack_down_on_vpn_subscriptions_continues/) לפני יותר מחודש, דן על התנועה של יוטיוב לכפות שיטות תשלום מקומיות למנויי הפרימיום. השינוי הזה מיושם כעת על רוב המשתמשים.

מה קורה בתאריך המוצג במייל?
תקבל הודעה שהמנוי לא ימשיך, אבל תוכל להמשיך להשתמש בו עד לתאריך החשבון הבא שלך.

זה חלק מהמאמץ הרחב יותר של יוטיוב לעצור משתמשים שמשתמשים ב-VPN כדי לגשת למנויים זולים יותר ממדינות אחרות. בתחילה, צעדים אלו השפיעו רק על מנויים חדשים, אך עכשיו, גם מנויים קיימים מאותגרים. אם המשתמשים לא יפעלו לפי ההנחיות, יאבדו את ההטבות של הפרימיום.

גם אני קיבלתי את המייל, לא כל המדינות מושפעות.
בדוק את הקישור שמצאתי, רק חלק מהמדינות דורשות להשתמש בשיטת תשלום מתוך אותה מדינה.
וגם, אם המדינה בה אתה משנה מקבלת את PayPal, כנראה שזה יכול לעבוד גם כן

אוכל לאשר. קיבלתי את המייל

גם אני קיבלתי את המייל, אני רוכש מנוי מניגריה שזה עולה כ-$1

המאמצים שהושקו לטובת כל כך מעט משתמשים זה.. מטריד

קיבלתי את המייל, אבל לתומי אחותי גרה באחת מהמדינות הזולות יותר

מישהו כאן מסין/ארגנטינה מוכן לעזור לי?? מוכן לשלם קצת יותר כדי ששנינו נרוויח😰

האם קיימת חברת כרטיסי אשראי כמו revolut שמנפיקה כרטיסים וירטואליים ממדינות אחרות? האם זה חוקי?

אפשר לקנות שיטת תשלום מקומית, אבל צריך לעבור למנוי שנתי.

YTP פרימיום לא שווה תשלום אם זה אותו המחיר של אפל או ספוטיפיי. עדיף לעבור מאשר לשלם את המחיר המלא ולהימנע מפרסומות באמצעות לקוח צד שלישי.

הייתה הצלחה עם כרטיס וירטואלי? אוקראינה. תן לי לדעת

מישאל מישהו על תוכניות משפחתיות משותפות? נראה שהם קונים חשבונות ממדינות אחרות ומחלקים את ההזמנות של משפחה זולות יותר.

קיבלתי את המייל גם. הם בטלו את הפרימיום שלי ב-14 והפעם אני לא חוזר. זלהזל. הם רוצים $33 בחודש לתכנית משפחתית בעוד שאני שילמתי כ-חצי מזה. כאילו, אני לא מקבל מהם כלום עכשיו, אבל עדיין אין פרסומות ושמע רק ברקע.

תוהה אם הם יקראו את זה ויבינו שחצי ממה שהם גובים טוב יותר מאשר כלום. מחירים מגוחכים לתכנית משפחתית עכשיו. אם זה היה בערך 20 דולר, הייתי משלם, אבל לא יותר מזה.

מצאת מישהו שמצא פתרון לזה? המנוי שלי נגמר בשלישי ואני מסרב לצפות בפרסומות, ניסיתי להרשם מחדש עם VPN, אבל לרוע המזל הם דורשים כרטיס שמונפק באותה מדינה.

גם אני קיבלתי את המייל הזה, זה חבל.

המחיר ששילמתי נראה לי הוגן ל-YouTube בלי פרסומות.

אחשוב לנסות למצוא שיטה לשלם מחירים מופחתים ועדיין, אני מצליח להנות מ-YouTube Music כאלטרנטיבה לספוטיפיי – אז במקום ש-Spotify יהיה עליון, אני יכול לחיות עם YouTube Music, וזה מספק תירוץ ל-10 פאונד לחודש ל-YouTube Premium, והוספת 2 פאונד ל-Youtube ללא פרסומות היא סבירה.

קשה להמשיך, זה מרגיש יקר כאשר YouTube Music לא תומך באוזניות אמזון ואינו באותה רמה של Spotify.

הפתרון הטוב ביותר הוא לקנות באליבאבא תוכנית זולה יותר. בדיוק קניתי אחת שם במקום

אולי כדאי שיפסיקו להשתמש במדינות זרות (בדרך כלל עניים יותר) כדי לייפות את ההנחות במחיר :blush:

:P: אני יודע שאקבל הערכות נמוכות על זה, אבל זה נכון בכל זאת.

העוקף של PayPal זה הגיוני בתאור. מישהו יכול לאשר?

איך? קיבלתי את המייל בבוקר, תוכל לעזור לי בבקשה?

זה לא קטן אם הם מחריפים את זה.