שאלות על VPN לראוטר Archer MR500

שלום לכולם

יש לי ראוטר Archer MR500 ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי לגשת לרשת שלו מחוץ לבית.

חקרתי וממה שהבנתי, אם אני משתמש ב-VPN על הראוטר, אוכל להשיג זאת.

הבעיה היא שהראוטר הזה לא תומך בלקוח VPN אלא רק בשרת VPN. ניסיתי מספר פעמים לגשת לרשת אך כנראה שאני מקונפג משהו לא נכון.

אני צריך את השירות הזה כיוון שהבית העיקרי שלי הוא המקום שבו הראוטר נמצא, ואני רוצה לגשת לרשת כדי להמשיך בשירות נטפליקס מחוץ לבית, כאילו הייתי בבית העיקרי שלי.

האם יש דרך אחרת לגרום לכך לעבוד? או שזה רק באמצעות VPN?

אם זה רק באמצעות VPN, איך אני מגדיר נכון שרת VPN עם no-ip?

תודה רבה.

הבעיה היא שהראוטר הזה לא תומך בלקוח VPN אלא רק בשרת VPN. ניסיתי מספר פעמים לגשת לרשת אך כנראה שאני מקונפג משהו לא נכון.

אם אתה רוצה לגשת לרשת שלך מחוץ לבית, אתה צריך להקים שרת VPN על הראוטר שלך (או על שרת במקום כלשהו בתוך הרשת שלך). אחר כך אתה צריך להגדיר את המחשב/הטלפון הנייד שלך עם האישורים של שרת ה-VPN שלך באמצעות לקוח VPN כדי להתחבר לשרת ה-VPN.

חפש רשתות עליוניות כמו TailScale, NetBird ו-ZeroTier. אתה מוריד לקוח רשת עליונית במחשב הבית ומחשב מרחוק, והשרת תיאום הרשת העליונית מטפל בחיבור, בנתיבים ובתרגומי CGNAT (אם נדרש). תגדיר את הלקוח ברשת הבית כעינית יציאה, ואז תגדיר את הלקוחות המרוחקים לשלוח את כל התעבורה דרך אותה עינית יציאה (כלומר, לכבות את ה-split tunnel).

כל השירותים האלה מציעים רמה חינמית שכנראה תהיה מספקת לרוב המשתמשים הביתיים.

אבל איך אני מגדיר שרת VPN?
ניסיתי לעשות את זה עם הדף הראוטר עם חשבון no-ip אך עדיין אין לי גישה.

עם שיטה זו, כשאני נכנס לנטפליקס באפליקציה בטלפון שלי עם לקוח VPN מחובר לראוטר שלי, האם זה כמו שאני בגישה אליה בבית?

תודה על העזרה.

תודה.

אבל איך אני מתקין את זה? בראוטר? או שזה כמו רסקברי פי?
האם זה עובד כמו VPN לגישה לאינטרנט הבית ללא נוכחות?"},{

אתה יכול להתקן על כל מחשב ברשת שלך שנמצא תמיד פעיל כשאתה צריך להתחבר. זה יכול להיות ПК עם Windows, MacOS או Linux, זה יכול להיות Raspberry Pi. Raspberry Pi יהיה המכשיר הפשוט והנמוך בצריכה שיחול על כל זמן. אבל אחרי ההגדרה, אל תשכח לבדוק עדכונים ותחזוקה כל חודש.

אתה מדבר על לשים חשבון no-ip וכל הדברים האלה?
אם כן, ניסיתי לעשות את זה, אבל כנראה שעשיתי משהו לא נכון.