הממשלה הסינית תסיר את שחקני סין מSteam ו-PUBG בעצמה החל מפברואר 2018.
שאלה נותרת כיצד מספרי המשחקים יפלו ברגע שזה יקרה.
הממשלה הסינית תסיר את שחקני סין מSteam ו-PUBG בעצמה החל מפברואר 2018.
שאלה נותרת כיצד מספרי המשחקים יפלו ברגע שזה יקרה.
אז אני צריך לשתף אותך במשהו.
VPNs למשחקים לא נחשבים כ-VPN בסין, הם נקראים מאיצי משחקים. ו-STEAM לא חסום בסין.
על פי ההכרזה של טנקסן, שחקנים שהמשיכו לשחק ב-PUBG על Steam לפני ה-5 בינואר יקבלו גישה חופשית לגרסת Tencent, שיכולה להיות זמינה מאוחר יותר החודש, והם עדיין יוכלו לשחק בגרסת Steam. עדיין לא ברור אם אנשים בסין יוכלו עדיין לקנות את PUBG ב-Steam אז.
גם, נראה כי טנקסן מקפידה יותר נגד הונאות מאשר Bluehole, מכיוון שטנקסן כבר תפסה כמה מפתחי הונאות ב-PUBG ושלחה אותם לכלא, בשיתוף עם המשטרה המקומית.
אז, אם אתה הונאי בסין, באיזה שרת תבחר לשחק? של Bluehole או של Tencent? אני לא חושב שבשיפור חוויית המשחק יש משהו כשהחברה לא עושה משהו נגד ההונאות.
בתור סיני, אני מרגיש בושה על ההונאים והקבוצות שלי, וסולח על אלה שחוויות המשחק שלהם הוכתמו ע"י הזבלים האלה. אבל לחותמים על זכויות אדם וחופש שכל היום מדברים עליהם אך עכשיו משמחים את פעולת ממשלת סין שמגבילה את חופשנו, כל מה שאני יכול לומר זה קאונימה.
הממשלה הסינית תסיר את שחקני סין מ-Steam
אתה מתכוון כמו לחסום את כל הגישה ל-Steam?
זה פשוט אומר שהם סוגרים את גישת ה-VPN בשלושה מרכזים עיקריים. נראה שיש יותר מראה של Steam בוויקי הרשת של הרשת הגדולה.
אני אקשר את זה לאנשים שמפזרים את התמונה של טנק טיואן על הפורומים של Steam.
אולי זה טוב ל-PUBG, אבל זה די עצוב בכל הכותל. סין כל כך מחמירה בשימוש באינטרנט שלה…
תודה למפלגת הקומוניסטית של סין
אני בספק שזה הסיבה האמיתית כפי שלא ציינו את זה בפומבי
אני מרגיש רע לאנשים בסין שבאמת לא הונאות.
החודש הארוך ביותר שניתן היה לחוות
כמה שאנחנו שונאים הונאה… תאר לעצמך טראמפ חוסם אותך מ-Steam… המהומות… זה נורא בשבילם…
מבחינת ההונאות במשחק כזה, כל שאתה עושה זה רק מקשה ויקר יותר לקבל הונאות, וזה בדיוק מה שמתרחש כאן. בתמורה, מספר ההונאות נמוך יותר.
בולשת תדאג שזה לא יקרה. לא רוצים להרוס את מספרי השחקנים שלהם…
אז באופן כללי זה טוב כי זה יפחית משמעותית את ההונאות, אבל זה רע למספרי המשחקים של PUBG?
1.4 מיליארד אנשים עומדים לסבול מאובדן חירות שהולך לחרוג יותר מדימיון.
Reddit: הלול some cheaters in a game I play, fuck them.
הצגה טובה, חבר’ה.
אלוהים, המשחק האחרון שהמשחקתי נפגע על ידי הונאות של חומת-קיר, בוטים, והאחרים. לא יכול לשחק משחק לבד בלי הונאים. והכל סינים, בכל השרתים.
מדהים, זה לא יקרה מספיק מהר. שחקני סין/הונאים צריכים היו להיות בפלטפורמה משלהם מההתחלה.
ובכן, זה זבל במבט הרחב, אם נשאיר את PUBG מחוץ לזה.
כשאני הייתי בסין ב-2012, אתרי פורנוגרפיה לא נחסמו.
כשחזרתי ב-2016, אתרי פורנוגרפיה נחסמו.
בפעם הבאה שאחזור, אני אביא איתי כמה.
אני חושב שרבים באוקיאניה לא מבינים שרבים משחקנים סינים משחקים בבריכות LAN בערים המרכזיות כמו מלבורן וסידני. אני באופן אישי לא אתמלא הפתעה אם כמה הונאים משחקים מתוך אואזיס, שיקול של הכותל.
אנחנו עדיין צריכים הגבלת אזור…
הסינים לא היחידים שמנוצלים על ידי חיבור עם פינג גבוה.