TUN לעומת מצב Proxy עם v2ray?

היי!

רציתי לשאול מה ההבדל בין מצב TUN למצב Proxy כשמחברים לשרת v2ray. אני מגלה שלפעמים אחד עובד ופעמים אחרות השני עובד או לעיתים נדירות הם עובדים רק כשמשתמשים בשניהם ביחד. אבל זה לא מאוד יציב.

זה בכלל לא קשור לחיבור לשרת, הכל תלוי במערכת ההפעלה של המחשב שלך, מצבי Proxy משתמש בפרוקסי ומעדכן את ההגדרות של הפרוקסי במחשב. מצב TUN משתמש בחיבורי VPN רגילים שנטווים את כל המערכת ומפעילים עם כל היישומים והמשחקים, רוב המשחקים וחלק מהאפליקציות לא יעבדו עם מצב Proxy או יזדקקו לכוונון נוסף בהגדרות.

מעניין… היה לי את הבעיה המוזרה הזאת עם שימוש במצב TUN. דברים כמו Valorant או MSNConnect קיבלו ‘הקשר פג תוקף’ שהוביל אותי לעבור למצב Proxy. שהוא עובד בלי שגיאה - עד שלא.

אני אוהב לעסוק ברשתות ותחומים קשורים, אז זה מאוד מעניין אותי. פשוט אני לא מבין למה משהו עובד ביום אחד ולא ביום אחר.

נסה אפליקציות אחרות, ייתכן שזה נובע מבאגים, אולי Nekoray יעבוד יותר טוב עבורך.

נ.ב. כשאתה משחק ב-Valorant במצב Proxy הוא לא משתמש בפרוקסי בפועל, הוא מתחבר ישירות.

אני משתמש ב-v2rayA בלינוקס ו-Nekoray בווינדוס.

גם, אם הוא עדיין מתחבר ישירות, למה הפינג שלי משתנה ולמה הקישור שלי יציב יותר מאשר עם v2ray מוסתר?

אני יכול לתת לך דוגמה ספציפית נוספת. במקרה שלי, וואטסאפ חסום כאן. לכן, וואטסאפ מחנות Microsoft לא תומך בפרוקסי. לכן, אני חייב להשתמש במצב TUN בשבילו.

Discord הוא עוד דוגמה טובה, לפעמים הוא עובד רק עם מצב TUN, לפעמים הוא עובד רק עם מצב Proxy. לפעמים הוא עובד עם שניהם. לפעמים הוא עובד רק אחרי אתחול מחדש. עם שני היישומים v2rayA ו-Nekoray יש לי את הבעיות המוזרות האלה של משהו שעובד, אך רק לזמן קצר.