המשחקים של הוקס היו לי כי חייתי ב-SC. האמת שהדבר הכי מעצבן זה שאין את המשחקים המשודרים ברשת הלאומית. הייתי משלם יותר כדי שיכללו אותי. אני מבין למה לא, אבל זה עדיין עצוב.
תודה! אין רע בלמצוא עוד קישורי שידור!
אני משתמש בשידורים. זה יכול להיות מעצבן בגלל ההשהיה.
אפשר לשלוח הודעה פרטית? אני חושב על לעשות את זה.
אין לי מושג אם רוצה לשלם 65 דולר לחודש, אבל.
זה די קל. שים לב שהחברות שהצעתי עולות כסף, אבל IMO VPN טוב שווה את זה לביטחון טוב וגלישה אנונימית יותר. NordVPN עולה כ-35-45 דולר בשנה, תלוי במבצעים. SurfShark קצת זול יותר, כ-30 דולר בשנה. בעדכון זה הם כבר בבעלות אותה חברה, הם התמזגו השנה. ExpressVPN הוא עוד אופציה.
גוגל יש תוסף VPN חינמי, פשוט השתמש בזה.
ה-VPN זה אפליקציה שרצה על המחשב שלך. כך שאני פשוט מחבר HDMI מהמחשב שלי למסך 40 אינטש. זה יעבוד גם לטלוויזיה עם HDMI. ואז תוכל לצפות במשחק מהמחשב או הלפטופ שלך. אותה אפליקציה של VPN יכולה לרוץ גם על הטלפון שלך, אבל כנראה שלא תעבוד עם NBA League Pass, לפחות לא עם מוצרי אפל. לאייפון קיימים שירותי מיקום, שה-NBA League Pass ישתמש בהם במקום בכתובת ה-IP שלך לגיאו-מיקום. אם תכבוי אותם, יבקשו שוב להפעיל. יש דרכים לפרוץ את ה-iOS לשנות את השירותים מיקום, אבל זה לא קשה.
רוב הטלוויזיות החכמות כיום כוללות את אפליקציית Nord. תמיד אפשר לקנות Chromecast עם Google TV ולהתקין קישור ל-League Pass ולנוד דרכו.
אני יכול לזרז מחדש משחקי לייב כשאני צופה במחשב דרך אתר NBA, אבל לא כשאני צופה באפליקציה. לא בטוח למה. הם מציגים חזרה לאחר כ-15 דקות במשחק רגיל, ואחרי 3 שעות במשחק חסום. אתה לא מקבל את תוכניות הפריים, ההלכה או הראיונות לאחר המשחק, רק את הריאיון אחריו. אתה מקבל פרסומות אם אתה צופה בלייב, אלא אם אתה משדר את המשחק לטלוויזיה.
הצגתי אותם בערוץ שידור כלשהו. לא היו הרבה משחקים של באפטס בשידור ארצי.
בהחלט. לא היו לי בעיות עם ההשהיה בשידורים, אבל זה תלוי בשידורים עצמם. אם זה אחד מהשידורים הנפוצים, זה מאשר כי אלפי אנשים משדרים בו זמנית.
לא אשלם כל כך הרבה, אבל המזל שלי שהשותף שלי משלם את זה ומאפשר לי להשתמש בשביל משחקי באפטס.
תודה
אני בשוליים של שיקגו, אז אולי אצטרך פשוט להשתמש בשיטה הזאת.
באמת? השתמשת בזה? אני סקרן, חח.
האם אפשר להפעיל VPN ו-League Pass על הטלוויזיה החכמה או להפעיל את זה על לפטופ/סמארטפון ואז לחבר ב-HDMV לטלוויזיה כדי לראות?
האם אפשר לצפות במשחקים בהשהיה? למשל להפעיל עשרים דקות אחרי ההתחלה ולהתחיל ממה שקרה קודם?
איך צפית במשחקים ששודרו בטלוויזיה הלאומית?
חובב באפטס מ-CT. יש מקום טוב לצפות במשחקי שיקגו?
משחקי הוקס היו בשבילי כי חייתי ב-SC. האמת שהדבר הכי מעצבן הוא שאין את המשחקים המשודרים ברשת הלאומית. הייתי מוכן לשלם יותר כדי שיכללו אותם. אני מבין למה זה לא, אבל זה עדיין מתסכל.