דפדפן: דפדפן Tor עם NordVPN.
ארנק: ארנק ביטקוין פרטי Electrum.
ארנק: ארנק ביטקוין פרטי Electrum.
Windows 11 מריץ TailsOS על כונן פלאש
אז Windows הוא המערכת הפעלה הרגילה שלך אבל אתה מופעל ל-Tails כשאתה צריך להישאר אנונימי? כל עוד ה-OPSEC שלך הוא שכזה שאתה משאיר זהויות דיגיטליות שונות לגמרי על שני הפלטפורמות, אני חושב שאתה בסדר. עם זאת, אני לא הייתי ממליץ לאף אחד להשתמש ב-Microsoft Windows. זה מיועד לרגל אחריך.
אם אתה מריץ את זה על Windows, זה כנראה רעיון לא טוב. אם אתה מריץ את זה על TAILS, אני טוען שסיכון הביטחון שבהוספת VPN לנתיב veth של Tails יהיה גרוע יותר מבלי להשתמש ב-VPN.
לאפשר לי להבהיר. חיברתי USB של TailsOS למחשב Windows, bootant את המחשב מ-USB. לעולם לא השתמשתי במערכת Windows כדי לגלוש באינטרנט האפל, אני פשוט משתמש בזה כפלטפורמה להריץ את Tails מ-USB. בנוגע ל-VPN, האם יהיה טוב יותר להסיר את ה-VPN מ-Tails לחלוטין, והאם השארת ה-VPN במערכת Windows תפעיל את הפגישות של Tails?
אני מעריך את העזרה בכל זאת.
גם, אני חדש בזה לגמרי, ועדיין לא הייתי באינטרנט האפל, או השתמשתי באף אחד מהדברים האלה לפני כן. מה בדיוק OPSEC, ואיך אני יכול להבטיח שיש לי זהויות שונות על שני ה-OS?
זה מה שהתכוונתי. התכוונתי לומר שהחברתי את USB של TailsOS ל-Windows 11. לא בטוח אם זה משנה, אבל רציתי להזכיר את זה בכל מקרה כי אני חדש בזה.
אתה יוצר זהויות שונות על ידי לא לעשות כל דבר שיכול לחבר את הפגישות שלך יחד — כמו שימוש באותם שמות משתמש או כתובות אימייל. במקרה שלך, נראה שזו לא בעיה ש-Windows על המחשב שלך זה דבר. לגבי Tails, הייתי יוצר USB חדש לגמרי (אפשר להשתמש באותה כונן USB פיזית) ומשתמש בו כנקי.