הדרך הטובה ביותר לצפות בלי כבל?

חיים באזור חומת המסך. האם קיימת דרך להזרים את ה-Nats בעונה הקרובה?

אני מאמין של-Fubo TV יש את MASN. זו האפשרות החוקית היחידה שלך. אחרת, זה VPN ו-MLB.tv

כפי שמתברר, לא אכפת לו לשמוע ברדיו ולא לראות משחקים בטלוויזיה.

בהחלט רדיו באמצעות אפליקציה בטלפון שלך או הימים הגבוהים

VPN עם חשבון MLB.tv.

במהלך חמש השנים האחרונות, MLBtv ושירות DNS חכם. כצרכן של T-Mobile אני מקבל את MLBtv חינם כהטבה, ושירות ה-DNS החכם עולה 60 דולר לשנה.

זה פשוט מתסכל שכשה-MASN עושה את זה כמעט בלתי אפשרי לצופה לצפות במשחקים. לבטל את החוט זה לא תופעה חדשה. זה הפך לזרם המרכזי לפחות חמש שנים. שאר ה-RSN מצאו דרך לקבל את זה ב-YouTubeTV/Hulu או פשוט נסגו. אבל MASN קיים ככל הנראה כדי להקשות על צופי ה-Nats (וכלה גם את אוהדי ה-Orioles) ככל האפשר. ייתכן שיש דור של ילדים ב-DMV שלא יגדלו לצפות ב-Nats כלקח מקומית וזה עצוב.

1500 South Capitol St SE יש בו כמה אפשרויות צפייה סבירות.

יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא חושב שזה אפשרי חוקי. MASN אינו באתרים המרכזיים להזרים. ייתכן שתוכל לרכוש מנוי ל-MLB.tv ולשחק עם VPN כדי להעמיד פנים שישך באיזור קליפורניה או מחוצה לטווח החומת המסך, אבל שמעתי שגם MLB חותך על זה, כך שאין ערבות שזה יעבוד. אפשרויות אחרות כוללות שידורי פיראט, להגיע פיזית או לצפות בבר.

שימוש ב-Fubo בעונה שעברה כדי לצפות ב-Nationals ב-MASN, הייתי עייף מלשחק עם הגדרות VPN כדי לעבור על הגבלות MLB.tv. הממשק של Fubo אינו נקי כמו YouTube TV, אבל אתה יכול להקליט משחקים ולצפות בהם מאוחר יותר, שזה שימושי לדילוג על פרסומות. קשה יותר לעשות זאת ב-MLB TV להתחיל משחק שעתיים לאחר מכן ולדלג על הפרסומות. Fubo עם MASN ו-MLB Network (ש-Youtube TV לא מציעה) עולה לי בערך 100 דולר לחודש. כל כך הרבה לבטל את החוט… אבל אני רואה כמעט כל משחק אז זה שווה את זה.