אני תומך גדול ביצירת שרת VPN משלך. הפעלת פורטים נכון דרך VPN ביתי דורשת קריאה על תכנון רשת, אבל ברגע שהצלחת להפעיל את זה, עשית צעד חיובי לעבר פרטיות אישית.
דרך אחרת לעלות לאינטרנט מ-IP שונה היא לעבודה עם אנטנת יגי וaircrack, תוכלי להפתיע את התוצאות אם תבחרי ללכת בדרך השמאלית 
אני לא אשתמש ולא אקדם את האתר הזה.
רוב המעקבים הפרטיים לא מאפשרים VPN. אני יכול להוריד אבל אחר כך אני לא יכול לשתף.
זה. והחברות לא עוקבות אחר ההורדות, זה ההעלאה שמדאיג אותן. קיבלתי מכתבים (לפני שנים) מחברת הכבלים שלי שאומרות שהן של חברת CBS… וכל זה בנוגע להעלאה של סידרה שהשאירה שולחן שיתוף (Heroes). אז הגדרתי את ההעלאה ל-0 בערך.
החברים לא יכולים להתחבר אליי ואני לא משיג את היחס שהייתי צריך כדי להישאר שם. אני יכול להוריד אבל אני לא יכול לשתף כי הפורט לא פתוח (ספק ה-VPN).
אני חושב שאני יכול להשתמש ב-VPN בין seedbox לשרת או למחשב שלי. ה-seedbox שלי כחיבור לשריטה לא ישתמש ב-VPN, אז אין בעיה. דיברתי על שימוש ב-VPN בין השרת שלי או המחשב שלי לספק הפרטי בלי seedbox. במקרה זה, החברים לא יתחברו אליי כי ה-VPN שלי לא פותח את הפורט שאני צריך.
הספק כן, אבל חברת ה-hosting של ה-seedbox או ספק ה-VPN יכולים לראות.
גם אם התעבורה מוצפנת, הם לא יוכלו עדיין לראות את היעד?
תלוי. חלק ממרכזי טורנטים מאפשרים הצפנה בטורנטים. אני משתמש רק במעקבים פרטיים ולא קיבלתי מכתב כבר הרבה זמן מאז שעברתי למרכזי טורנטים פרטיים. גם אתרי האינטרנט מאובטחים ב-HTTPS ולכן האתר מוצפן.
כי שום דבר שאמרת בפוסט שלך הוא סיבה שלא תוכל להשתמש ב-VPN.
אני לא בטוח למה אתה חושב שהמאמר הזה מוכיח. הכלי עושה את מה שהוא אומר על האריזת הקופסה וזה למעשה מה שהמאמר אומר. כל העניין בזה שהוא משחזר מידע שנגיש ציבורית ומשתמש בו כדי להראות לך מה אנשים אחרים יכולים לגלות רק מ-IP שלך. אפילו לא שלחתי את זה כקישור אז אין סיכוי ש-OP י “תמים” לי את ה-IP שלו כאן כפי שמצוין במאמר.
עדיף לגלות את זה בדרך זו אם ה-IP שלך דולף בעת הורדת טורנטים מאשר דרך מכתב מהספק שלך או קנס בדלת.
אתה צריך את ה-VPN הנכון שתומך בטורנטים. חפש בגוגל את TorGuard ותבדוק את השירות שלהם, הם תומכים בטורנטים, כך שאתה יכול להפעיל את ה-VPN על המחשב שלך ואם צריך, לבקש פתיחת פורט (עשיתי את זה בעבר).
כן, אם אתה משתמש ב-Doh או ב-Dot אבל ה-VPN הוא קצה לקצה אז כל מה שהם רואים הוא NordVPN לדוגמה.
אני לא יודע למה אני לא יכול, אני פשוט יודע שאני לא יכול כי ניסיתי ולמשך זמן מה קיבלתי את אותה המידע מהם. החברים לא יכולים להתחבר אליי כי ה-VPN חוסם את הפורט שאני צריך. זה רק למעקבים פרטיים כי במעקבים ציבוריים אני בטוח עם VPN.
היא לא יכולה להשתמש ב-VPN כי המעקב הפרטי שלה לא מאפשר זאת.
טוב, אז זה לא עניין של אין באפשרותך להשתמש ב-VPN. הכלים שבחרת מונעים ממך זאת. אני בהחלט לא אנצל את הכלים האלה אלא אם כן הם משתמשים בסוג כלשהו של הצפנה. אם כן, אתה כבר בסדר בלי מנהרה ככל שהתעבורה שלך באה ויוצאת לכתובת מאובטחת.
כן, אני יכול להוריד אבל אחר כך החברים לא יתחברו אליי כי הפורט לא פתוח (ספק ה-VPN). אני מוריד מ-PureVPN ושהיר אש מהחיבור, והפסדתי את הקשר.
אם אתה משתמש במעקב פרטי, אתה לא צריך VPN.
אבל הספק שלי יראה מה אני עושה…