היישום הטוב, מין, של כל הזמנים?

היישום הטוב, מין, של כל הזמנים?

Youtube vanced/revanced.

Poweramp pro (גרסה מלאה)

Web video caster - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo

אתה תגיד שזה לא הגיוני, כי אתה יכול לשלוח תוכן עם “send screen”, אבל במקרה שלי, תמיד היו חיתוכים או השהיות באודיו, וכו’

והאפליקציה הזאת לא עושה את זה לי. היא נהדרת, אפילו שילמתי על הגרסה הפרימיום. אבל אתה לא חייב. כשזה חינם, יש פרסומות, אבל הן משודרות רק בסיום הסרטון.

בדרך כלל, אני משתמש בה ביחד עם Streamcloud, לצפייה באנימות, סרטים או סדרות

Streamcloud - GitHub - recloudstream/cloudstream: Android app for streaming and downloading media.

ViMusic או Innertune

יש לי כמה אפליקציות נדירות שאני מוצא שהן יקרות ערך

1. AppKiller: לסגור אפליקציות בלחיצה אחת

2. AFWall+ (בתשלום): לסרב או לאפשר גישה לאינטרנט באפליקציות בודדות

3. Amarok: להסתיר אפליקציות ותיקיות מהטלפון שלך

4. MNML: זה אחד מצלמי המסך הטובים ביותר שאתה יכול להשיג.

5. Nyx (נגן מוזיקה במצב אופליין): אחד מנגני המוזיקה במצב אופליין הטובים עם ממשק מצוין

6. Cerberus (מבוסס מנוי): למעקב אחר הטלפון שלך

מישהו אמר לי כאן שאף פעם לא להחמיץ הזדמנות לשתף את האפליקציה שלך. אז הנה זה:

זו אפליקציה בשם Awake Now. בעיקרון, היא מנגנת אזעקה בכל פעם שיש התראה מאפליקציות שבחרתי.

למה עשיתי את זה? כי אני מקבל הרבה התראות, בזמן העבודה מהבית, לפעמים ההודעות החשובות הולכות לאיבוד. למשל, הודעה מצוות עבודה. ולפעמים, הייתי צריך טיול קצר או מנוחה, אבל לא רציתי לפספס הודעות חשובות.

אז עשיתי את האפליקציה הזאת. זה פשוט, אתה מתקין, נותן הרשאת קריאת התראות, ומבחר את האפליקציה שתרצה שתהיה לך התראה. זהו.

זה עזר לי להרגע קצת בזמן העבודה מהבית ולא רק. כי אני לא צריך לבדוק כל הזמן בטלפון כל פעם שמתראה נכנסת, אני יודע שאם זה חשוב, אקבל אזעקה.

נסו את זה אם זה נראה לכם שימושי. :slight_smile:

קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bewtechnologies.awakenow

Spotify (חינם עם שדרוגים) - מוזיקה!

Whatsapp (חופשי) - צ’אט. למרות שחלק יוחלו ל-iMessage ואחרים.

Waze (חופשי) - הייתי אומר Google Maps, אבל Waze עוזר לי להגיע למקומות ומספק הודעות על מצלמות מהירות.

myReach (חינם) - המוח השני שמופעל על ידי AI.

Headspace (שדרוג חינם) - מפחית לחץ, עוזר meditate.

Duolingo (שדרוג חינם) - תמיד טוב ללמוד שפה חדשה.

Nova launcher. אין מתחרה.

אני אוהב את ויקיפדיה.

קו פייל explorerי יציב.

nzb360 אם יש לך מערכת בית חכם. המפתח מעולה גם כן.

Power Amp הוא נגן מוזיקה מאוד טוב.

Dex או סרוק ל-PDF.

אני משתמש בשני יומי.

iceraven הוא הדפדפן הכי טוב שהיה לי

Symfonium! מדהים לאוספי מוזיקה ביתיים.

Nova Launcher כנראה. אי אפשר להשתמש בטלפון שלי בלי זה.

Hermit App.

בבעלויות תוקפניות, הבעלים קצת מרוחק וכעוס כששואלים על תמחור אזורי, אבל האפליקציה טובה.

Nova launcher היה הזכרת הכי ברורה שלי כאן, אבל האפליקציה כבר בבעלות חברת ניתוח נתונים וזה קו שאני לעולם לא אעבור.

File Manager https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2

Homescreen Launcher

Photo & Video Gallery & Edit

Media Player for Movies & Music

Internet Browser

Sync Phone Files to Online Clouds

Email App

אם אתה משתמש באפליקציות FOSS, לבדוק Obtainium. זה יבדוק אוטומטית עדכונים עבורם, אתה פשוט צריך להוסיף את המקור של האפליקציות שברצונך לעדכן.