יש עוד מישהו שנתקל בבעיות בהורדת אינפיניטי ניקי על המחשב שלו?

הוא מנסה להוריד את המשחק אך כשהוא לוחץ על הורדה זה מוריד רק 999.19 מגהבייט ואז זה אומר שההורדה הושלמה ומופיע כפתור “עדכון משחק”. יש פתרונות? הוא לא חסר מקום אחסון או דרישות אחרות.

בסופו של דבר מצאתי פתרון! שירות הלקוחות באמת עזר לי אחרי שסיפרתי להם הכל שניסיתי.

זו הייתה בעיה עם מחברי הרשת שלי! ה-VPN Tunnel Bear ותוכניות אחרות שהותקנו יצרו לא מעט מתאמים.

גש למנהל ההתקנים שלך וכבה את כל המ onboard adapters חוץ מהמרכזי. גם ודא לכבות את כל המתאמים הנסתרים שמשמשים לא בשימוש.

אני כל כך שמחה, המפעיל שלי סוף סוף מוריד את המשחק!

מצא פתרון? כי לי אותו הבעיה

שמח שאינני לבד בבעיה הזאת, מקווה שהם יתקנו את זה בקרוב

אני מורידה כרגע, מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה זה פשוט לבקש עדכון ואז מופיע להוריד את הקובץ הגולמי של המשחק

לי זה היה שצריך לכבות את תוכנת האנטי וירוס לפני כן. פתאום המחשב פשוט אתחול מעצמו :melting_face: אבל למזלי הצלחתי לעדכן את המשחק אחרי שהכבתי את האנטי וירוס שוב

המשחק שלי תקוע ב-24% (מלחם שדרות)
אני כל כך רוצה לשחק. ניסיתי הכל.

לאחר כמה ניסיונות, ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, לסגור את כל היישומים ברקע, והורדתי מחדש בלילה. השארתי את המחשב דלוק בזמן שישן, בטוח שמהירות ההורדה הייתה בפסגה ללא הפרעות. זה בסוף עבד!

היי, שכחתי לעדכן מה עזר לי ואני לא מתכוון לשתף את זה כי בטוח רובכם מצאתם את הבעיה במקרים שלכם אבל למה לא לשתף כי… מישהו עדיין עלול להיתקל בזה?! הבעיה שלי הייתה שאני לא הפעלתי את הקובץ כמאסטר, כי יש לי מספר משתמשים בפרופילים שונים במחשב שלי.

האם אתה משתמש באנטי וירוס של צד שלישי?

ראיתי אחרים ב-Reddit עם אותה בעיה. ההנחה שלי היא שזה קשור לבעיית ההשקה שמשפיעה על אנשים מסוימים.

נניח שאם מספיק אנשים ידווחו על הבעיה, הם יתקנו את זה. תוודא לפנות לתמיכה ותגיד להם.

מצאת פתרון עדיין? xxx

יש לי את הבעיה הזו, עוד לא תוקנה? איך מדווחים על הבעיה?

גם לי אותה בעיה.. מישהו מנסה להוריד מ-Epic?

גם אני נתקל בבעיה, אנא עדכנ אותי כשזה יתוקן, פשוט אי אפשר לשחק בטלפון או בטאבלט, המשחק כבד מדי :sob:

יש לי את אותה הבעיה. האפשרות של Windows באתר לא עושה כלום. מישהו יודע איך להשיג את המפתחים?

עדיין לא יכול להוריד את זה כי אפשרות ההורדה של Windows באתר לא עובדת!!

מישהו מצא פתרון? ניסיתי להוריד דרך שחקן אחר וזה גם לא עבד לצערי