אז נגיד שאני רוצה לחפש סרט באינטרנט, זה לא מספיק רק לדעת אתר, כי הם בסופו של דבר נעלמים, אז מה שבאמת מועיל זה לדעת איך לחפש במנוע חיפוש xd
בטח, אם אני רוצה למצוא סרטים או תכניות בקנטונזית אני צריך לדעת לחפש עם תווים סיניים, נכון? יש מונחים / מילות מפתח מומלצות לחיפוש?
עריכה: נגיד שאני שומע על תכנית מסוימת ורוצה לחפש אותה, איך אני עושה את זה?
ב YouTube, חפש
Viutv world, rhapsody in lingo, דרמות action של tvb. סמוי hui
יש גם כמה תכניות בנטפליקס.
בארה"ב, יש https://encoretvb.com/english
יש גם אפליקציית encore tvb. tvb הוא הערוץ הראשי בהונג קונג לצפייה בתוכניות טלוויזיה, דרמות וחדשות.
אני צופה ב productions של viu.tv באתר with VPN מסינגפור כי יש לו תמלולים באנגלית, הם גדולים בהונג קונג ויש להם הרבה תכניות.
מישהו עם המלצות טובות לסרטים חדשים יחסית בקנטונזית? לא עקבתי אחרי תרבות הפופ והקולנוע ההונג קונגי מאז שהפכתי לבוגר
בחודש שעבר מצאתי שרוב התכניות החדשות ב-Disney+ כוללות קנטונזית (כמו ה-Bad Batch וסרט Olaf (Frozen). היום גיליתי שיש גם Frozen בגרסה קנטונזית. כנראה שמכניסים את זה באט אט.
איך אני יכול לצפות בזה בנורווגיה? ניסיתי להוריד את האפליקציה, אבל היא לא הייתה זמינה בארץ שלי.
אני משתמש בשיטה הזו (אותו country ל-VPN) אבל אני לא מצליח למצוא תכניות מדובבות קנטונזית עם תמלולים באנגלית, רק קנטונזית. על איזה תכניות אתה צופה?
הו, אני חייב לנסות את זה! השירות VPN משנה?
דרמה: סיפור מערב להונג קונג (נטפליקס)
אני לא חושב שכן, אני משתמש ב-VPN חינמי והוא עובד. יש להם דרמות שמתפרסמות באותו זמן כמו בהונג קונג.
הו, צפיתי בכל הסדרה בלילה אחד חחחח. כל כך טובה. מזכירה לי קצת את Black Mirrors. מקווה שיכינו עונה 2.
חפש Viu TV, יש שם גם הרבה אופציות!