Synology 920+ לsmall business

יש לנו משרד מאוד קטן עם בפעם אחת חיבור AP אחד. במקרה של תקלה, זה לא יפריע לגישה לנתונים, הכי חשוב להצליח לגשת לנתונים מהבית :slight_smile:

זה יותר זול לקנות יותר אחסון מראש.

אני מניח שבמארז עם 4 כניסות תוכל להוסיף שני כוננים נוספים ולא תאבד את הישנים. עם זאת, אולי עדיף לך עם DS220+ ונפחי אחסון יותר גדולים.

עדיף להישאר עם ה-DS920. הוא מאפשר הרחבה ועובד מצוין עם Docker.

כמו שאחרים אמרו, אם תישאר עם שני כונני 4TB, תמיד קיימת אפשרות להרחבה מאוחר יותר, וכנראה עדיף מאשר להוריד את רמת ה-NAS אם אין תקציב לגדול לדרייב דיירקט יותר - אני חששתי שאתה תהיה במצב שבו תשים את הכל במקום אחד והכוננים כמעט יתרסו מיד (Time Machine וגיבויים של Windows יכולים להתברג מאוד).

זה כבר שנתיים עם הרבה עדכונים (גם מעבר ל-DSM6 ל-Dsm7), ולא נ encountered א בעיות. מקווה שזה י continues :winking_face_with_tongue:

אני מרגיש שהגיע הזמן פשוט לקנות Dropbox לעסק או מנוי ל-OneDrive ולהשתמש בזה.

זה לא יותר זול לקנות יותר אחסון מראש.
כי:

1. הכוננים מתקלקלים. תצטרך להחליף את הכוננים בסופו של דבר שלא נוצלו במלואם

2. מחירי הכוננים (ל-Giga) יורדים עם הזמן.

לגבי שתי הכוננים, עם מה שנאמר, תצטרך 3 כוננים ב-SHR1 או Raid 5, כדי שתוכל לשדרג ל-4 בעתיד.
עם מראת RAID, כשאתה צריך יותר מקום על ידי הוספת כונן נוסף, זה מסובך כי תצטרך להעתיק את הנתונים, למחוק את הPOOL, להוסיף כונן אחר וליצור Raid5 או SHR1, ואז להעתיק את הנתונים חזרה. הייתי הולך עם 3 כוננים ישר, כי זה מאפשר גמישות ואפשרות עם redundancy. או כפי שנאמר, פשוט לעבור לענן אם זה לא הרבה נתונים, אבל אז לא תהיה יכולה לפעול עם Time Machine או להשתמש ב-Active Backup for Business של Synology לביצוע גיבוי מלא של ה-PC Windows. זה בדרך גם ל-macOS ממש בקרוב.

גם, RAID איננו גיבוי, אז צריך לגבות את הנתונים לכונן חיצוני אחר, או לענן, או טוב יותר – שתיהם.