סימני שאלה ומקומות לפתרונות לכתובת "דף החנות" במערכת סטים שמפנה ל- steamchina.com?

לפחות עכשיו לא תקבל ביקורות על “אישור חברתי סיני”… או כל ביקורת אחרת…

מצטער לידע אותך, אבל הארץ שלך סופחה.

לפציץ את סין זה אפשרות

נסה לשאול אנשים סינים על סינית.

אה, אנשים לא יכולים להעריך ציטוטים של Shenmue.

הדבר הראשון שאעשה זה להריץ סריקה עם Malwarebytes. התוכנה הזו הצילה אותי יותר ממה שאני יכול לספור. אולי זה בעיית DNS כמו שהציעו חלק.

כמו שאמרו אחרים, זו תקיפת DNS. יש לך תולעת במחשב שלך וצריך לטפל בזה.

הנה ההצעה שלי.

פתח את חיבור הרשת שלך וקבע יומני DNS ידנית ל- 1.1.1.1 ו- 8.8.8.8. אלו שרתי DNS של Cloudflare ו-Google. אולי גם תרצה לקבוע ידנית את ה-IP שלך לזמן מה כדי להתגבר על בעיות, אבל זה לא חובה.

כנס ל-https://ninite.com ועבור למחלקת אבטחה וסמן את התיבות הבאות:

1. Malwarebytes
  2. Spybot2
  3. WinDirStat
  4. Notepad++

לחץ על “קבל את ה-Ninite שלי” והתקן את היישומים האלה. כל אחד עושה את הדברים הבאים:

1. Malwarebytes - סורק ומראה את המקומות האפשריים לזיהומים
  2. Spybot 2 - בדיוק כמו Malwarebytes
  3. WinDirStat - כלי למציאת קבצים גדולים. תקיפת DNS יכולה להוביל לקבצים קטנים רבים שצריך למצוא.
  4. Notepad++ - עורך טקסט פשוט אך עוצמתי למקרה שצריך לבדוק קבצים אפשריים. זה מונע מהם להריץ סקריפטים. לאחר ההתקנה, תוכל לפתוח קבצים על ידי קליק ימני ולחיצה על “עריכה עם Notepad++”

הפעל את הסריקות עם הכלים של אנטיוירוס. תוכל גם לגשת לתוכניות והסיר כל יישום שאתה לא זוכר שהיית בהתקנה שלו. אני מציע לעשות זאת על ידי פתיחת חלון פקודה והקלדה “appwiz.cpl” ללא הציופים. זה נותן את הכלי הישן יותר כדי לראות יותר מידע ממה שבווינדוס 10 נותן. הסר את הזיהומים שהכלים האלה מצביעים עליך.

אם כל זאת לא עוזר ואתה לא רואה תוצאות, תוכל לאפס את המחשב להגדרות יצרן. אזהרה!!! זה מוחק את כל הנתונים על המחשב! גבה את המסמכים שלך לפני זה ואל תבחר באפשרות לשמור אותם אוטומטית!!! אתה יכול לעשות זאת באמצעות חיפוש בגוגל על מכשיר אחר. הנה מדריך מ-Microsoft:

https://support.microsoft.com/en-us/windows/how-to-refresh-reset-or-restore-your-pc-51391d9a-eb0a-84a7-69e4-c2c1fbceb8dd

בבקשה דווח חזרה על כל דבר שתמצא ותסיר. חשוב גם לבדוק אם התקנת תוכנות שגרמו לכך, כולל משחקי Steam!!!

התקן מחדש את Windows באופן נקי…