הם מקלים על הצפייה ליותר אנשים, פשוטו כמשמעו. הם עושים את זה הרבה יותר קל לאנשים במטרופולין לצפות. הם משנים את אפשרויות הצפייה מחוץ למטרו, לא מקלות. וזה פשוט יותר קל מ-ESPN+. ככל שאני אוהב את ה-MLB וה-NFL שאינם מקומיים, אני אשמח מאוד שיהיו זמינים ל-ESPN+.
ESPN+ לא נופל בכלל, ויש כמה אפשרויות מאוד זולות למכשיר סטרימינג בחוץ. אני מעדיף את Apple TV שהוא אפשרות יקרה, אבל Roku ו-Amazon יש חבים של סטרימינג ב-35 דולר.
אתה מוזמן להמשיך לשלם ל-DirecTV אם סטרימינג כזה מפריע לך ואפשרות שתסכים לעבור ל-ESPN+. Bally Sports עדיין יעבוד, לפחות לשנה הזאת עד שחתמו עם שותף חדש בשנה הבאה.
עריכה: מאומת ש-Bally’s מת, לפי ה-Star.
“אחרי שנתיים של תסכול סביב זכויות ההקרנה והשידור האזוריות של Sporting Kansas City, המועדון עורב את ההסכם עם Bally Sports.”
אני חושב שזה מהלך טוב של המועדון. תסתכל על הדמוגרפיה של האוהדים לעומת Chiefs או Royals. בטוח שזה שיפוי צעיר יותר. כנראה שזה אומר יותר חיתוך קשת/אינים קוורד.
מי חוץ מקריין מקומי מעניין, יחזיק מעמד לשנה אחת? זה מושך את העין ל-KMCI וזה יוצר תחושת שמיעה לקהל. אני מופתע שהם הצליחו לצאת מחברים הלכי Bally. זה נראה כמו החלטה קצרה טווח כדי לזכות באמון הקהל.
גם אני מודאג מהרווחיות של הקבוצה, אבל מקווה שעסקה חדשנית של טכנולוגיית תקשורת כלל-הליגה תספיק כדי להחזיק אותנו ולשמור על תחרותיות בטווח הקצר.
ההוספה של סנט לואיס יכולה גם לתת דחיפה קטנה לכמה משחקים וליצור עוד כותרות לשני המועדונים. זה כל מה שאני רואה באופק שבו נוכל לקפוץ. אנחנו מרגישים שעברנו את המקסימום.
בעלי חדש מגיעים לליגה ודוחפים את המועדון שלנו להמשיך לחפש הכנסות חדשות להתחרות. לצערי, נראה שאנחנו לא מאוד מוצלחים בפיתוי ספונסרים תאגוריים וקקול הם שואבים את כל הכסף המקומי.
בתגובה, המועדון ממשיך להעלות מחירי כרטיסים וזו פגעה בהלוויות. זה קרה אפילו לפני האינפלציה ההיסטורית של השנתיים האחרונות. זה מעגל קרדשיאני מבעבע.
הבעיה עם אילי הייתה שהמשא ומתן מחדש על הסכם העבודה עיכב את העלייה בתקרת השכר. התקציב לשכר צנח מ-5.47 מיליון ל-4.9 מיליון ל-2022. GAM ירד מ-2.585 ל-1.625, TAM מ-2.4 ל-2.8, אבל בסופו של דבר, SKC נאלצה לחתוך כסף מתוכנן שלא הגיע לידי מימוש.
אין עסקה מושלמת, במיוחד כשזו כנראה תחנה ביניים לשנה לפני ש-MLS תערוך חוזה שידורים כולל בשנה הבאה, אבל יותר עיניים שיכולות לראות ב-KC בדרך כלל מפצות על אובדן האיוואנזים והנברסאיקנים שמפסיקים גישה כי הם עוברים מ-Bally.
הם מקלים על הצפייה ליותר אנשים, פשוטו כמשמעו. הם מקלים על לצפות לאנשים במטרו. הם משנים את אפשרויות הצפייה מחוץ למטרו, לא מקלות. וזה פשוט יותר קל מ-ESPN+. ככל שאני אוהב את ה-MLB וה-NFL שאינם מקומיים, אשמח מאוד שיהיו זמינים ל-ESPN+.
ESPN+ לא חלש בכלל, ויש כמה אפשרויות מאוד זולות למכשיר סטרימינג בחוץ. אני מעדיף את Apple TV שהיא אפשרות יקרה, אבל Roku ו-Amazon יש חיבורים של סטרימינג ב-35 דולר.
אתה מוזמן להמשיך לשלם ל-DirecTV אם הסטרימינג כל כך מפריע לך ואתה מוכן להתמודד עם השירות שלהם. Bally Sports עדיין יעבוד, לפחות לשנה הזאת עד שייחתמו עם שותף חדש בשנה הבאה.
עדכון: מאושר ש-Bally מת, לפי ה-Star.
“אחרי שנתיים של תסכול סביב זכויות השידור וההקרנה האזורית של Sporting Kansas City, המועדון נפרד מ-Bally Sports.”
אני חושב שזה מהלך טוב של המועדון. תסתכל על הדמוגרפיה של האוהדים לעומת Chiefs או Royals. בטוח שזה שיפוי צעיר יותר. כנראה שזה אומר יותר חיתוך קשת/אינים קוורד.
מי חוץ מקבוצה מקומית שמושקעת בשנה אחת? זה מושך את העין ל-KMCI וזה יוצר תחושת שמיעה לקהל. אני מופתע שהם הצליחו לצאת מחברים הלכי Bally. זה נראה כהחלטה קצרה טווח כדי לזכות באמון הקהל.
גם אני מודאג מהרווחיות של הקבוצה, אבל אני מקווה שעסקה חדשנית של טכנולוגיית תקשורת כלל-הליגה תספיק כדי להחזיק אותנו ולשמור על תחרותיות בטווח הקצר.
הוספת סנט לואיס יכולה גם לתת דחיפה קטנה לכמה משחקים וליצור עוד כותרות לשני המועדונים. זה כל מה שאני רואה באופק שבו נוכל לקפוץ. אנחנו מרגישים שמגיע לנו את המקסימום.
בעלי חדש מגיעים לליגה ודוחפים את המועדון שלנו להמשיך לחפש הכנסות חדשות להתחרות. לצערי, נראה שאנחנו לא מאוד מצליחים למשוך ספונסרים תאגוריים וקון מונופול של Chiefs שואב את כל הכסף המקומי.
בתגובה, המועדון ממשיך להעלות מחירי כרטיסים וזו פגעה בהלוויות. זה קרה אפילו לפני האינפלציה ההיסטורית של השנתיים האחרונות. זה מעגל קרדשיאני מבעבע.
הבעיה עם אילי הייתה שהמשא ומתן מחדש על ההסכם העיסקי עיכב את העלייה בתקרת השכר. התקציב לשכר ירד מ-5.47 מיליון ל-4.9 מיליון ל-2022. GAM ירד מ-2.585 ל-1.625, TAM מ-2.4 ל-2.8, אבל בסופו של דבר, SKC נאלצה לחתוך כסף שלא התממש.
אין עסקה מושלמת, במיוחד כשזו כנראה תחנה ביניים לשנה לפני ש-MLS תערוך חוזה שידורים כולל בשנה הבאה, אבל יותר עיניים שיכולות לצפות ב-KC כנראה מפצות על אובדן האיוואנזים והנברסאיקנים שאין להם גישה כי הם עוברים מ-Bally.
הם מקלים את הצפייה ליותר אנשים, פשוטו כמשמעו. הם מקלים על צפייה לאנשים במטרו. הם משנים את אפשרויות הצפייה מחוץ למטרו, לא מקלים. וזה פשוט יותר קל מ-ESPN+. ככל שאני אוהב את ה-MLB וה-NFL שאינם מקומיים, אני אשמח מאוד שיהיו זמינים ל-ESPN+.