Royal Carribbean VPN הצלחה

באופן כללי, אני לא חושב ש-Wi-Fi מאובטח. גישה לחשבונותיך האישיים ב-Wi-Fi שאינך שולט עלול להיות מסוכן.

רק חשבתי… איך ה-VPN שלי מתחבר אם אין לי כבר אינטרנט?

אין לי מושג! :frowning:
אני לא בטוח איך זה יעבוד. זה היה מתחבר ל-VPN שלי אבל שום דבר לא עבד. ניסיתי לכתוב הודעות ואתרים, אבל לא הצלחתי.
הפעם הראשונה שהתחברתי לווייפי של הספינה זה שאל אם אני משתמש באינטרנט החינמי או ביקש תעודות עבור VOOM. כי לא היו לי תעודות, בחירתי הייתה חינמית, אבל לא עבד.
התחברתי לווייפי של הספינה כדי להשתמש באפליקציית RC והייתי יכול לשוחח עם שאר האורחים של הספינה חינם.
אני לא בטוח שזה יעבוד עם VPN אחד ולא עם אחר. הייתי סקרן לדעת יותר על מה שקרה ל-OP. מה בדיוק הם עשו כדי לגרום לזה לעבוד?

ה-Express VPN נראה כי עובד מצוין עליך 3 ימים כבר.

יאא…ובכן אולי בטיול הבא תנסה את ה-VPN מבלי לקנות אותו לפני הטיול וקנה אותו בזמן שאתה על הספינה או שאתה יכול פשוט לקנות את ה-Starlink הזה.

הם מאפשרים חלק מהפעילות האינטרנטית כדי שאפליקציית Royal Caribbean תוכל לעבוד.

סליחה על התשובה המאוחרת כי כנראה כבר סיימת עם הטיול. רק זכרתי שכשהתחברתי לווייפי והשתמשתי באפליקציה של RC. בשלב מסוים הפעלתי את Express VPN והצלחתי להתחבר. משם פתאום התחלתי לגלוש ברשתות החברתיות, לעשות שיחות מבוססות VoIP וצפות בווידאו. אני לא יודע… אולי הם ראו את הפוסט שלי ועשו שינוי? מקווה שזה לא חשף את זה. אבל חבל… מצטער ששום דבר לא עבד עבורך.

יפה! אתה משתמש בגרסת הניסיון החינם של Express VPN?

הכל טוב אחי. מקווה שזה יעבוד שוב למישהו אחר.

יש לי קרדיט מחנות Google Play מסקרי משתמשים, אני מאמין ש-Express VPN הוא שירות בתשלום. 15.99 דולר אבל ניסיון של שבוע טוב מ-30 דולר ליום או מה שזה לא יהיה שזום עולה.

רושם את זה להתקין את ExpressVPN לפני הטיול שלנו בסוף השנה :slight_smile: