VPN פועל על הדפדפן שלך
לא. פשוט, לא.
ההנחה שלך שאפשר לזהות אותך כך היא שגויה לחלוטין.
אתה יכול להשתמש ב-TBB על VPN והטביעת אצבע של הדפדפן שלך תישאר כשל TBB.
VPN פועל על הדפדפן שלך
לא. פשוט, לא.
ההנחה שלך שאפשר לזהות אותך כך היא שגויה לחלוטין.
אתה יכול להשתמש ב-TBB על VPN והטביעת אצבע של הדפדפן שלך תישאר כשל TBB.
אני לא אומר ש-VPN יחד עם יישומים רגילים טוב יותר מ-Tor, פשוט שיש תפקידים שונים. כן, Tor הכי טוב לפרסונליות, אבל לא מטפל ב-UDP, מציג פגיעה בביצועים, לא מטפל בתעבורה של יישומים שאינם דפדפן Tor. לכן כל אחד יש את המקומו.
אם אתה מוסיף משהו כמו AnonSurf, כן. אבל onion לא מטפל ב-UDP, ויש פגיעה בכלכלה, ואתרים רבים יותר חוסמים את onion מאשר את ה VPN.
הם משאבים מוגבלים ורוב האנשים לא צריכים אותם. השתמש בגשר רק אם אתה צריך את זה. אם אתה משתמש בזה כשאין צורך, אתה מבזבז רוחב פס ומשאבים שמיועדים למי שבאמת צריך את זה.
זה נקודה טובה. אם תיהיה לך כניסה שנפרצה שהייתה שומרת את התעבורה שלך, שבירת Tor תיתן להם את כל הקשר ישיר ל-IP שלך.
אני לא משוכנע שרוב הגשרים הם בבעלות סוכנויות ממשלתיות, אבל בטח חלק מהם כן (הכנסות גם).
טעות.
ספק האינטרנט שלי מכיל את השם שלי, את הכתובת, את פרטי התשלום, את מיקום המדויק של השירותים שלי…
ספק שירות ה-VPN שלי ככל הנראה יש את כתובת ה-IP שהשתמשתי ליצירת החשבון, כתובת ה-IP שנחתי ממנה, ואמצעי תשלום אנונימי. בהנחה שאני חכם ומשתמש בפרוקסי או VPN אחר או שיטה אחרת להסתיר את ה-IL שלי בכל צעד, אנשי חוק לא יוכלו לקבל כלום שימושי מספק ה-VPN שלי.
אז לא תהיה לך את ההטבות שבהן יש לך גישה בלעדית למערכת ההנהלה.
אתה צודק ששני ספקי ה-ISP וה-VPN הם אמינים. אפשר לסמוך רק עליך בתוך ה-GFW. חמור מאוד בסין!
אתה צודק. חשבתי על VPN מעל Tor ותמיד קראתי שלא להשתמש ב-VPN עם Tor. אבל, בבדיקה עם הדפדפן Brave של Tor מעל VPN עם VPN כפול על כל מערכת ההפעלה שלי ופתחתי את TBB. כל הבדיקות מראות את דפדפן Tor ל-IP, מערכת הפעלה ועוד. נראה טוב לי ו-Tor היה מהיר כמו תמיד. עדיין לא מהיר כמו VPN רגיל, שאני מעדיף לשימוש רגיל, אבל אני אוהב את זה Tor מעל VPN כשאני רוצה יותר ביטחון.
tor יכול לטפל בתעבורה מיישומים אחרים מאשר דפדפן Tor.
הגיון בריא? אם סוכנות יש את היכולת הפומבית לראות מי מתחבר ל-Tor בלי צורך בצו אתה חושב שהם יעברו על זה? תשתמש בהגיון ותפסיק pretend שאתה Neo.
ה-IP שלך יכול בקלות להיות קשור מחדש לשרת ה-VPN שלך. אם ספק שירות ה-VPN נפגע, או על ידי חוקרי אכיפה או על ידי שחקני תקיפה, המידע הזה יכול להיות קל יותר לקשר אליך. אם אתה חושב שאתה אנונימי ב-VPN, אתה משלה את עצמך.
עם החומרה שלך אתה מאבד כל אפשרות לבלבול מופשט כי זו החומרה שלך.
לפחות עם VPS אתה מקבל את היתרון של תעבורה של כולם גם יחד.
מה “עצלן” בהרצה של הפצה רגילה? אני רוצה את הפיצ’רים העדכניים, אני עושה קפיצה בין הפצות ו-DEs כדי ללמוד שונות, ועוד.
אני בוחר רמת בטיחות שאני מרוצה ממנה. כנראה Qubes יותר בטוח מ-Whonix. האם זה אומר שאתה “לא בטוח” אם אתה משתמש ב-Whonix במקום?
אם אתה מוסיף משהו כמו AnonSurf, כן.
לחמוק הפרטיות שלי על ידי ספק האינטרנט שלי קטן יותר, ה-VPN שלי מסכן את המוניטין הכללי שלו על לעשות בדיוק את זה.
ברצינות, אתה לא יכול לחשוב שהשימוש ב-Tor בלי VPN בטוח יותר משימוש עם אחד? זה משתעמם לנסות להסביר לאנשים למה זה לא סיכון ביטחוני מובנה ויכול (אם משתמשים נכון) לספק שכבות ביטחון נוספות.
החמצת את החלק בו אני משתמש בפרוקסי SOCKS או באמצעים אחרים כדי להסתיר את ה-IP שלי מ-VPN שלי. זה בסדר, טעות נפוצה כשאנשים אוהבים להפיץ את המיתוס הזה שאתה פחות בטוח עם VPN.
אתה צודק. זה תלוי בסוג האיומים שלך בסוף. לשני הבעיות היתרונות והחסרונות שלהם.
או שאתה יכול פשוט להקים תוכניות לצינור את ה-traffic דרך Tor.
מה שמעניין אותי הוא הגישה שלך שאתה חושב שזה יגן עליך. socks4 ו-socks5 הם בלתי מוצפנים והתעבורה וה-DNS שלך גלויים לשרתי ספק ה-ISP שלך.