NordVPN - סיימתי את המנוי שלי

הייתי משתמש בנורדVPN כמעט שנה בערך. בהתחלה הייתי די מרוצה. לאחר מנוי חודשי (כתכנית לבדיקה) החלטתי לעבור לתכנית שנתית. לא נראה שקרה משהו רע. הרבה פרוטוקולים לבחור מהם, מחירים טובים, תמיכה ב-p2p, מיקומים מרובים של שרתים. הכל נראה טוב חוץ מהאפליקציות שהם מציעים. אני באמת שונא את האפליקציות שלהם מכיוון שחסרות בהן אופציות מתקדמות רבות. זה לא נתמך אפילו לא לכוון לנתב תעבורת רשת מקומית. אז אין שידור כרומקאסט כשמחוברים ל-VPN. אבל זה לא סוף העולם כי קיימים לקוחות אלטרנטיביים נחמדים. השתמשתי בלקוח ה-VPN המובנה ל-Windows 10 וב-StrongSwan ל-Android. IKEv2 עבד很好.

אחרי כמה חודשים הבחנתי בירידה חדה במהירות ההורדה. המהירות ירדה מ-80mbps ל-30mbps. מהירויות ההעלאה נשארו ללא שינוי, הן היו טובות. כדי לשלול תקלות בעצמי, הקמתי חיבורים עם פרוטוקולים שונים במכשירים שונים. התוצאות היו זהות. לכן פניתי לתמיכת הלקוחות. בעיקר האשמתי אותם בהגבלת מהירויות ההורדה שלי (בדרך ידידותית) וביקשתי פתרון. לא קיבלתי הסבר או פתרון. אני מרגיש שמולתי על ידי NordVPN להגבלת רוחב פס לאחר כמה חודשים. ומכיוון שאיננו נשואים, עברתי לספק VPN אחר שאני מאוד מרוצה ממנו כרגע.

בקצרה: אם אינך מפריע להיות מולתי במהירות ההורדה המובטחת.. NordVPN הוא שירות איכותי בשבילך!

היו לי בעיות עם NordVPN גם, אבל בתכלס אם אתה לא בטוח אתה יכול להתחיל את הניסיון החינמי ל-30 יום ולנסות את זה במשך חודש לפני שאתה מחויב (אותו דבר עם ExpressVPN, PureVPN וכו’) זה הדבר הכי טוב לעשות - Free VPN - ATYNTK

יכול להסכים איתך יותר. אני מנוי ל-Nord בשנה שעברה בסביבות יולי, המהירויות היו מצוינות אז. מ-2018 אני שמתי לב שהמהירות שלהם הרגישה לפחות והפינג לא יציב.

״,

},{