אז אני משתמש ב-NordVPN, לאחרונה שיחקתי ב-GTA Online, ו משום שהמשחק הזה חסר אבטחה, האקרים ואחרים מריצים חופשי, אפילו בשיחה הייתי במצב שאיזה בחור רץ באופן גלוי עם הונאה, ללא בושה מנסה להסתיר את זה, וקצר זמן אחרי זה פתאום כל ההתקנים המחוברים לראוטר שלי בכל הבית יצאו מהאינטרנט במשך שעות, ואני בבית עם רשת שלא עובדת ויש לי את זה תקוע שעות, מה אני יכול לעשות? אם זה DDOS, חיבור ל-VPN היה מונע את זה, לא? יש משהו שאוכל לעשות בעתיד כדי למנוע את זה כמו הגדרות מיוחדות או משהו כזה?
נראה שזה יותר מקרית, אם מישהו היה DDOS את החיבור שלך בזמן שהיה מחובר ל-VPN, ניתוק היה מונע את זה. אם לא חיבור ל-VPN, אתחול מחדש של הראוטר שלך היה אמור לתקן את זה אלא אם כן יש לך IP סטטי. אני חושב יותר סביר שיש לך בעיה עם ספק השירות שלך מאשר משהו מרושע.
איך אתה יודע שהותקף ב-DDOS? יש כל כך הרבה משתנים, אך התחושה שלי היא שהשרת היה עמוס או קרס בשעות שיא. או סביר יותר, חיבור ל-VPN עם הקישור שלך לשחק שהוצף באנשים… אפשרי שהורידו את הLinux ISO שלהם. לא תמיד ברור למה אתה צריך להשתמש ב-VPN כשמשחק, אלא אם זה כדי לעקוף חסימות גיאוגרפיות, ובהיא נחשב שאתה אחד מהחיבורים על שרת עם הרבה חיבורים… זה לא מצב אידיאלי למשחק.