האם חקרת אפשרות להשתמש באפשרות אחרת, כמו Pi-hole? זה שווה לבדוק!
מחכה ל-WireGuard… לא מבין למה זה לוקח כל כך הרבה זמן, בטוח שההעברה פשוטה, יש להם כבר אפליקציות ל-macOS ול-iOS..
Tailscale יש אפליקציה ל-Apple TV ו-מבוססת על WireGuard. התחלתי להשתמש בה לצורך הזה והעבודה עם זה מושלמת עד עכשיו…
ניסיתי רק קישור מהיר אך זה עבד בשבילי
https://www.reddit.com/r/appletv/comments/171fgrg/first_vpn_app_with_private_wireguard_and_openvpn/
איך תוכל לצפות? מחפש לעשות את אותו דבר.
אני משתמש ב-VPN על ה-Mac שלי כדי להירשם ל- AEW+ ב-Fite, ואז משדר למסך הטלוויזיה שלי. זה עובד על Dynamite ו-PPV.
בטח אתה יותר צודק מטע, הרבה ספקי VPN עשויים להיות בבעלות ישותות עם קשר למוסדות ממשלתיים. אני לא יכול לדבר ספציפית על Nord, אבל חד-משמעית חקר לפני שאתה משתמש ב-VPN.
ודא שאתה משתמש בפורמט של WireGuard והמהירויות מאוד תלויות ביכולת עיבוד של המכשיר. אתה אמור לקבל כ-75% מהמהירות המירבית שלך.
ניסיתי כ-10 ספקים שונים ורק אתמול ניסיתי את Nord והמהירות הרבה יותר טובה מכל אחר. בנוסף, שילמתי על IP ייחודי איתם, כנראה שזה חלק מזה.
אתה לא, אבל אנשים שאוהבים ספורט כן. אני לא יכול לצפות במשחקים שמתנגדים לחוק, או שאפשר רק לצפות במשחקים מקומיים. וזה משתנה לפי הספורט, הערוץ הטלוויזיה, והקבוצות שמושמעות. זה מזעזע כמו סיוט.
חכה, אתה משתמש ב-VPN בעבודה על ה-Apple TV שלך? או אתה טועה איך ה-VPN עובד?
עידכון: טעות שלי, “על ה-wifi”
אני חושב שזכרתי שיש VPN על iPhone, ו-Netflix באייפון סירב לעבוד כי זיהה את ה-VPN. ואפילו שלא היה VPN על ה-Apple TV, Netflix על ה-Apple TV לא עבד בגלל VPN (או כך זה דיווח).
יש לי כבר Pi-hole ואני משתמש בו כבר כמעט עשור, אבל לצערי זה איטי מדי כדי להשתמש בו ברמת הנתב. רוחב הפס של הרשת הדרוש לזרימת תוכן 4K גדול מדי עבור זה.
זה יעבוד עם קונפיגורציה של Wireguard בלי שינויים?
אני עושה את זה כבר זמן מה עם הטלפון שלי, ומקרין למסך הטלוויזיה.
עכשיו אתה לא חייב. זה עובד באמת טוב על Apple TV.
לא, ההודעה המקורית אמרה “VPN על כל מכשיר על ה-WiFi”, והאיש הזה אומר שזה בכלל לא נכון.
סליחה, אבל זה לא איך שזה עובד. אתה שגית בזיכרון.
אה, אני רואה, איזה חבל. ![]()
אולי raspberry 5 יעזור.
יותר מדי ל-Pi-hole אם על Raspberry קטן. קבל מכשיר VPN ייעודי וזה לא בעיה.
לא, אתה צריך להתקין Wireguard בשרת הבית שלך כצומת יציאה ואז את אפליקציית Wireguard על ה-Apple TV שלך.