אני מאוד מופתע ממה הבעיה. הפעם הראשונה, ביליתי 8 שעות בשיחת צ’אט עם תמיכה טכנית, ששידרגה את זה לפנייה במייל.
עכשיו אנחנו ב-24 מיילים חזרה וקדימה, האחרון היה לפני 6 ימים ואני לא מקבל תגובה.
נסיתי כל כך הרבה דברים שהתמיכה ביקשה שאני יעשה, שאני כבר אובד עצות ואין לי מושג איך להמשיך.
פניתי לפורומים של ספקית האינטרנט שלי שאמרו “נסה להחליף את הנתב למצב מודם” אבל אני מסוגל לגשת אליו מהמכשיר אחר בחיבור חוטי ואלחוטי.
זה רק המחשב הזה שאני כותב עליו עכשיו שיש בעיה איתו.
האם יש גאון שאוכל לפנות אליו כי אני לא יודע מה לעשות הלאה!?
בהחלט אשמח לשתף לוגים/מידע עם מישהו שיכול להוכיח אישורים/גיבוי.
אנסה לסכם את זה אבל 22 מיילים ועשינו כמה דברים חח. לחצתי על התחברות ב-VPN והתוכנה פשוט לא מתחברת או עושה כלום. סטים מבריז לי מייד. אם אני בכל זאת מצליח להתחבר, זה טוען את הדף הבית ונסגר שוב. זה הפרוטוקול ההגדרות של Nordlynx. ניסינו UDP ובלי חיבור ו-TCP שהגיע לכ-1% מהמהירויות שלי.
ניסיתי DNS ב-VPN כ-1.1.1.1 ו-1.0.0.1-שלחתי דיאגנוסטיקה.
עשיתי uninstall, התקנה מחדש בגרסה 6.47.6.0 וגם הקמתי חיבור ידני ל-IKEv2, זה לא עזר.
הוספתי מפתח רישום ב"HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Rasman\Parameters\" עם הערך “NegotiateDH2048_AES256” שהוגדר ל-2.
הם ביקשו שאחפש בווינדוס (ווינדוס 10) לפתוח את “gpedit.msc” אבל זה לא קיים.
ואז ניסינו שרתים מעורפלים, אותו דבר.
לאחר מכן, ניסינו כמה פקודות כשהתחברתי ל-VPN אבל לפעמים לא נשארתי מחוברת מספיק זמן לסיים את המבחנים עצמם - זה גם עם אפליקציית Nord וגם עם חיבור ידני ל-IKEv2 (הם ביקשו להתחיל בדיקת מהירות והחיבור אמר ש"קשה עלי"):
ping 8.8.8.8
ping 8.8.8.8 -f -l 1472
ping nordvpn.com
tracert nordvpn.com
ipconfig /all
netstat -rn
בפעם האחרונה שבה יצרו קשר איתי ביקשו שאבצע פקודות נוספות וגם זה לא שינה כלום:
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh interface ipv4 reset
netsh interface ipv6 reset
netsh interface ip delete destinationcache
netsh winsock reset catalog
בשלב זה, אני באמת לא יודע מה עוד לעשות - הם פשוט הפסיקו להשיב למיילים שלי.