האם mullvad שווה את הכסף?

אם אתה רוצה להשתמש ב-Mullvad, אני אחשוב על Air VPN, אני אוהב את Mullvad אבל אין להם יותר העברת פורטים.

תלוי למה אתה לא בטוח, זה שווה את זה.

טוב, אני לא אוהב איך כל חברות ה- VPN מציעות תכניות חודשיות יקרות מאוד ומכריחות אותך לקחת תכניות שנתיות או אפילו לשנתיים

לכן אני משתמש במולבארג

אני חושב שאם תשאל על זה בקומונת MullvadVPN תמצא הרבה “כן”.

ב-100%, VPN הכי טוב לדעתי, קל משקל, אנונימי לחלוטין (אפילו בתשלום אם תבחר), ופועל לי במנוסים.

איזה כסף?
אם 6$ זה כסף, אז אסור להשתמש בזה בכל מקרה.

תלוי למה אתה רוצה להשתמש בזה.

צפייה בהצגות במדינות אחרות

זה הכי טוב. פשוט תנסה לחודש.

אני חושב שזה קרה. והם סירבו למסור נתונים כי אין להם.
טישן את הפילוסופיה שלהם.

למה לא לצפות בתוכן סטרימינג? מה המהירות או הזיהוי?

Mullvad הסירה את העברת הפורטים אז גם זה לא טוב להורדת טורנטים.

קניתי את זה! מנסה זה לחודש כדי לראות כמה זה טוב.

הם כנראה גם מוכרים את הנתוני netflow שלך… רק דעתי.

קניתי את זה אתמול! עובד מצוין. רק אמרו שאין לו שרתי ארה״ב. gif

חשבתי פשוט רוצה להבחין, yk, אני רוצה להיות משוכנע בזה. וקניתי את זה אתמול. עד כה הייתי מעולה.

אני משתמש בזה לגישה ל-BBC IPlayer שבדרך כלל זמין רק בבריטניה ואני ברפובליקת אירלנד. בתוספת זה מאפשר לכבות מעקבים וכדומה וזה עובד לי בסדר גמור.

רוב ה-vpn נחסמים מחיפוש על נטפליקס ושירותי סטרימינג אחרים. אם לא נחסמים עדיין, הם יהיו בקרוב. מפתיע שאנשים מפרסמים שקביעות של VPN יפתחו תכניות מסוימות ושירותים כאלה, כי מעולם לא חוויתי את זה עם אף VPN שהיו לי. כל ה-vpn שלי נחסמו מלהיכנס לאתרים האלה.

אם אמרו לך שאתה צריך VPN לזה, שיקרו לך. הרבה אנשים שמשקיעים לדבר על VPN לא יודעים ממש איך הדברים האלה עובדים. רוב האנשים לא צריכים VPN, אז תחשוב מה אתה צריך VPN בשביל ותחקור את זה. זה לא באשמת יוטיוברים שמקדמים ספקי VPN אקראיים, הם פשוט מקבלים תשלום ומוטים. הם פשוט משדרגים את זה כדי למכור.