Meta Quest וה-NBA ב-VR

תודה שהקשבת! זו הייתה הבעיה הגדולה שלי. אני יושב עם הידיים מכופפות בצפייה, אבל האפליקציה לא מרשה לי כי הידיים של הדמות מתנועעות.

הייתי חייב להרים את הידיים שלי למקום שומעים אותך במצלמות המעקב של Quest 3.

זה מופיע רק אם זה חי.

Meta ו-NBA צריכים לעשות יותר تبلیוג ולהפוך את זה ליותר ברור.

חשבתי שהם צילמו שישה סרטונים ואז ויתרו על זה.

הייתי רוצה בדיוק את זה אבל ליד הספסל של השחקנים :man_shrugging:

אבל זה being blocked אכן מתסכל

וחושב בוודאות אני יודע את התשובה, אבל אשאל בכל זאת - האם זה לפחות ב-3D?

זה מטריד שאני רואה ש-Meta משקיעה כסף רב בשותפות הזו, אבל משנה לשנה, לא משפרים את איכות הווידאו. או שיהפכו את זה לחד, או ל-3D או ל-VR180 ולהפוך את זה ל immersive יותר.

אני לא מאלה שהאופציה תביא להעצמה. להפך, אני רוצה שהם יקדמו. אבל אפילו לא את זה מקבלים. ה-NBA 2024 נראה בדיוק כמו ההיסטוריה של 2020, וזה עצוב.

לא, זה לא ב-3D. כשה-NextVR ( שנקנה על ידי אפל) היה ל-NBA ב-VR ל-CV1, זה היה סטריאוסקופי. לא מושלם, אבל משהו. השחקנים היו קטנים יותר מ-IRL אבל זה גם נותן עומק. ב-2024 זה שטוח. אני מבין שהם רוצים להפוך את זה לנגיש יותר מבלי לגרום למישהו לסבול. אבל אז פשוט תן אופציה להשהות סטריאוסקופי או לא. המצלמות כבר קיימות, פשוט תפעילו מצלמה סטריאוסקופית. אבל בשלב הזה, אני מרגיש שיש להם בעיות אחרות שמצריכות פתרון, כמו אהבתם של המצלמה על השולחן של הקולנרים ששם אי אפשר לראות כלום, חוץ מקולנרים ושופטים שמסתירים את כל הויזואלים. 3D לא יכול לתקן את זה. הפרוסטטה של דוק ריברס פשוט תהיה ב-3D.

לְא 3D זה פח אני חושב.

מסכים. איך הסינכרון על ה-Gopro שלך?