ללא VPN עצוב D: (לחצתי על EUW)
איך זה שעדיין לא עובד לי?
התמיכה אמרה לי באופן מפורש שלא אוכל להתחבר למשחק משם, עם או בלי VPN
רק קניתי VPN כי זה לא עבד בלי LOL
ומה אם ה-Ipv6 שלי כבר כבוי?
אולי Geforce now יכול לפתור גם את זה בכמה דולרים בחודש, אם Exitlag לא עושה את העבודה. בהצלחה!
ובכן אני אפילו לא גר באזור השירות של המשחק ואני משחק בלי VPN
לא נכון, הפעלתי את המשחק לפני שהייתי בחזקת VPN וכל שראיתי היו השרתים של סין - והמשחק לא הצליח להתחבר
אני שיחקתי עם NordVPN אבל AGS חסמו אותם, ואני פשוט הפסקתי. לא כי השתמשתם ב-VPN בעבר או שיש לכם VPN זה לא יחשב לחסימה. אם יש לכם אותו פעיל, כמובן שיחסמו אותו. זה שטות, אבל זו אמצעי נגד בוט.
כאדם שמשחק מאז לא זמין במדינה, גם לי הייתה את הבעיה כששיניתי מחשב. אפשר לשנות ידנית את השרת בקבצי המשחק בתוך הקובץ הטקסטואלי. לא זוכר איך בדיוק, אבל זה עבד לי כשה-VPN לא עבד.
החברה שלי גרה בטייוואן והיא מסוגלת לשחק את המשחק טוב. גם היא לא משתמשת ב-VPN.
חסר. עכשיו אני חושב, אני זוכר שהתקנתי את המשחק בטייוואן (כי זה היה מחשב אחר שהיה לי) אולי זה ההבדל.
זו תגובה רגילה באמת, אני שיחקתי מיום ההשקה מבלגיה בלי VPN, ags גם לא מפרסמים באזור שלנו.
אני צריך לאשר, ניסיתי את זה בשבוע שעבר וזה כבר לא עובד.
נראה שהם שינו משהו.
שרת טייוואן בעוד שבועות או כך.
חשוב על זה קצת זמן, אבל לא הייתי בטוח איך זה עובד, נראה שאתה חושב שזה יכול לעבוד אז עוד אופציה שאתה נותן! תודה
החברה שלך עוד יכולה לשחק את זה עכשיו?
…חחח טעות בתגובה כנראה lol
אני באמת מתקין מחדש את המשחק, אולי זה יעזור
עריכה: זה לא עזר, קיבלתי את שרתי SA הישנים והעייפים שלי
כשניסיתי את זה ביפן הייתי חייב לעבור לעם אמריקאי ואז להפעיל את geforce now.
Geforce now כנראה לא יציג את לוסט ארק כאפשרות עד שתעשה את זה.
הפינג היה גם די הזוי.
כאוס היה בסדר, אבל בהצלחה בהתקפה.
יש אופציה חינמית.
נסה את זה, ואם זה עובד וזו אופציה טובה, זה מצוין.
אבל אתה צריך חיבור אינטרנט יציב ואישיות שלא ישותף פה.
שלום /u/Accomplished_Sand513, ברוך הבא לתת-הקבוצה שלנו. אנו דורשים ממשתמשים שיהיה להם קרמה חיובית בתגובות לפני שהם מפרסמים. אתה יכול להגדיל את הקרמה בתגובות שלך על ידי תגובה בתת-קבוצות אחרות וקבלת הצבעות לעליון על ההערות שלך. אנא אל תשלח הודעות מייגעות בנוגע לזה. תוכל לפרסם חופשי לאחר שתגיע לקרמה המתאימה.
אני בוט, והפעולה הזאת הופעלה באופן אוטומטי. אנא צור קשר עם המנהלים של תת-קבוצה זו אם יש לך שאלות או דאגות.