האם מישהו משתמש ב-League Pass רק בשביל ה-Bulls?

משחקי ההוקס היו בשבילי כי חייתי ב-SC.

באמת הדבר הכי מעצבן הוא שלא מקבלים את המשחקים המשודרים בתקשורת הלאומית. אשמח לשלם יותר כדי שיכללו אותם. מבין למה לא, אבל זה עדיין טיפשי.

תודה! אף פעם לא מזיק שיהיו עוד קישורי סטרימינג!

אני משתמש בזרמים. ההמתנה יכולה להיות מעצבנת לעומת זאת.

תוכל לכתוב הודעה פרטית לי? אני שוקל לעשות את זה.

אין לי מושג אם אני רוצה לשלם 65 דולר בחודש, אמיתי.

זה מאוד פשוט.

שים לב שהכלים שהזכרתי עולים כסף, אבל לדעתי VPN טוב שווה את זה כדי לשפר את האבטחה והאנונימיות. NordVPN עולה בין 35 ל-45 דולר בשנה בהתאם למבצעים, SurfShark זול יותר – כ-30 דולר בשנה. אגב, הם בבעלות אותה חברה, התמזגו מוקדם יותר השנה. ExpressVPN היא אופציה נוספת.

גוגל יש תוסף VPN חינמי, פשוט השתמש בזה.

ה-VPN הוא אפליקציה הפועלת על מחשב. אז הדרך שלי היא פשוט לחבר כבל HDMI מהמחשב למסך 40 אינטש שלי. זה יעבוד באותה מידה לטלוויזיה עם HDMI. אחר כך תצפה במשחק מהמחשב או מהדסקטופ.

אותו אפליקציית VPN רצה גם על הטלפון שלך, אבל כנראה שלא תעבוד עם NBA League Pass, לפחות לא עם מוצרי אפל. לאייפון יש Services מיקום, ש-League Pass ישתמש בהם במקום בכתובת ה-IP לגיאולוקציה. אם תכבוי את זה, זה יבקש שתפעיל את זה מחדש. יש דרכים לפרוץ את ה-iOS ולשנות את מיקום ה-Location, לא מסובך.

רוב הטלוויזיות החכמות היום כוללות את אפליקציית Nord. תוכל לקנות Chromecast עם Google TV ולהתקין את League Pass ואפליקציית Nord.

אני יכול לעשות rewind למשחקים חיים כשהם משודרים דרך אתר NBA על מחשב, אבל לא באפליקציה. הם מעלים את המשחקים המלאים מחדש כעבור כ-15 דקות למשחק רגיל, וכ-3 שעות אחרי למשחק שחוסם. לא מקבלים את ההכנות לפני המשחק, ההפסקות או הסיום, רק ראיונות בסוף. יש פרסומות כשהנך צופה ישירות, חוץ כשמשדרים במחשב ומתחברים בטלוויזיה.

צפיתי בהם על הערוץ שהיו משדרים. לא היו באמת הרבה משחקי Bulls משודרים בטלוויזיה הלאומית.

בהחלט, לא היו לי בעיות עם הזרמים, תלוי אילו אתה משתמש. אם זו אחת הפופולריות, ההשהיה נובעת מההמון שמשדר בו זמנית. יש אחרים אמינים יותר.

לא אשלם את הסכום הזה. אבל במזל אני רואה שהשותף שלי משלם את זה.

תודה! אני בשכונות הסובבות שיקגו, אז אולי אשתמש בשיטה זו.

באמת? ניסית את זה? מעניין אותי, חח.

חח, אז אני לא יכול להיות בדרייב חופשי ולצפות ב-NBA League Pass בזמן שאני נוסע הביתה בטלפון שלי?

חח, נראה שאני אפרוץ את ה-iPad שלי כשאגיע לאפל.

זרימה היא אפשרות נוספת, לפעמים זה מעט באיחור, אבל זה בחינם.

שימוש ב-Streameast לא היה לי בעיות חוץ מהבעיות שהוזכרו.

באמת שלא הייתי עושה את זה ככה. League Pass מצוין אם אתה מחוץ לשוק שלך, אבל אם אתה לא מכיר את ההגדרות זה יכול להיות מסובך. אולי עדיף פשוט ללכת ל-Youtube TV ולקבל את החבילה הבסיסית.