האם זה בארה"ב? השתמשתי בהעברות ACATS מספר פעמים בלי בעיות. זה גם יעביר את בסיס העלות שלך לניירות ערך מכוסים. תמיד קיים סיכון עם כל ברוקר, אבל IBKR נראה לי אחד הטובים ביותר.
הייתי באותה סירה… אבל אני כל כך מרוצה מ IBKR עם ביצועי עסקה מהירים, במיוחד באופציות. הריבית הגבוהה גם די טובה.
הם מטעינים על נתונים חיים והממשק שלהם נראה כמו מהשנות ה-1970, אבל אני חושב שאני טוב יותר עם IBKR מאשר עם scheab. השירות לקוחות שנוי במחלוקת, אבל אם אתה משקיע שנים, אתה לא באמת צריך אותם. ה-documents נמצאים שם, אבל קשה למצוא.
ההעברה הייתה חלקה חוץ מכל מניה אחת במחיר ממוצע.
אני יכול לומר לך מיד, IBKR לא ידידותי ל expat. אני מטייל מזה זמן מה ואז הם סימנו את הכתובת שלי כלא תושבת (אני משתמש ב-PMB ואין לי כתובת פיזית) והם הגבילו את המסחר שלי! הייתי לקוח ל-13 שנים וצריך לחכות בהמתנה לשירות הלקוחות (שזה נורא) ומסרבים לפתוח את החשבון שלי. האפשרות היחידה שלי היא להעביר את החשבון שלי למקום אחר. סברא ספציפית יש להם דף באתר שהם “ידידותיים ל expat”. נראה שזה הפתרון!
IBKR נהדר. האפליקציה הניידת, תחנת העבודה של הסוחר היא מקצועית, הגרסה הרשתית, מצוינת וכוללת גם תרשימי TradingView. יש גם ריבית גבוהה על יתרות מזומנים, למשל 2.9% על אירו ו-4.58% על דולר אמריקאי.
יש להם 2.56 מיליון חשבונות ועוד 120 מיליארד תחת ניהול. הם מאוד מנוהלים היטב, כמו שאפשר לשמוע בשיחת הוועידה האחרונה, שמיים את הרווחים. גם היכולת למשוך כספים לבנקים אחרים קלה ומהירה. אני מעביר לבנקים באירופה, בקנדה וארה"ב בלי בעיה. תעבור ל-6 ספרות מ TD Waterhouse בקנדה לפני שנתיים בשל היותי לא תושב. ההעברה דרך ACAT גם אלקטרונית ובטוחה, והעברתי מעל 30 מניות בלי תקלות תוך כחודש. אתה פותח חשבון, ואז מבקש מ-IBKR, באינטרנט, העברת ACAT מחשבון ברוקר קיים. בטוח וקל. אל תדאג.
בהשקפה לאחור, מכיוון שאתה חושד שזה הגעה של כניסות לא-אמריקאיות שגרמה לצורך למכור את החשבון, אירוע זה אולי יכול היה להימנע אם פשוט השתמשת ב-VPN כדי תמיד להתחבר לברוקר שלך ממיקום אמריקאי. רק חשיבה. כנראה מאוחר מדי, נכון?
IBKR היא ברוקר בדירוג עשר העליונה בארה"ב. הפיננסים יציבים. מבחינת בטיחות תהיה בסדר. אבל IBKR לא חברות ידידותיות ל novices. אתה נשמע כמו תמים. סברא או Fidelity עשויות להיות בחירות טובות יותר. Merrill Edge היא יציבה באופן אבסולוטי (בנק BofA).
העברות ACAT הן שגרה מלאה. אתה פשוט צריך לציין אם כל הנכסים או חלק. לאחרונה ריכזתי נכסים ב-IBKR מ-3 פלטפורמות שונות כולל Merrill ו-Fidelity. קל מאוד. אתה יכול לבקש את ה-ACAT דרך IBKR. פשוט עקוב אחר התפריט שלהם להפעלה של ACAT. יש להם תפריט בו תבחר את חשבון הברוקר ממנו הם ישאב את הנכסים שלך. תצטרך לספק את חשבון ה"from". זה כל כך פשוט. הם יודיעו לך ברגע שה-ACAT יושלם. במידה ואתה מעביר ניירות ערך שמניבים דיבידנדים והדיבידנדים עוד לא הגיעו לחשבון ה"from", אין דאגה. IBKR תמשיך להוציא את השאר בלי שתצטרך לעשות כלום. אותו דבר לגבי ריבית שהצטברה אבל לא שולמה עדיין על ידי הברוקר בחשבון ה"from" שלך. IBKR תעביר את זה אוטומטית.
מפחד מלהכיר את הברוקר, תהליך ה-ACATS, הכל באופן כללי. זו כל החיים שלו.
הצופה האחר נכון. הוא מטייל בין שתי מדינות ובעוד שיש לו בית, תעודת זהות מדינית等等, נראה שהוא כפו עליו לסגור את החשבון כי יש יותר כניסות מחוץ לארצות הברית.