המחפש לא יתחיל אפילו - שגיאת https 403

שלום, ציפיתי לנסות את FFXIV ולכן הורדתי את דמו של Steam למחשב (שמח שעשיתי זאת לפני שקניתי כי זה שגיאה מטופשת זו). כל פעם שאני מפעיל את המשחק, ה-launcher נותן לי את אותה הודעת שגיאה:

• “אירעה שגיאת מערכת. שגיאת HTTPS 403. [אישור]”

לחיצה על [אישור] סוגרת את ה-launcher ואני חוזר לנקודת ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש פעמיים ודאגתי שאין לי VPN כלשהו פועל. FFXIV מאושר בחומת הא Windows. חיפשתי בכל האינטרנט פתרון לבעיה זו אך עד כה כלום לא עבד. אם לא אצליח לפתור את זה, אצטרך לוותר על המשחק הזה.

מה שניסיתי עד כה:

• התקנה מחדש חמש פעמים (ועוד)

• הפעלה מחדש של Steam

• אין VPN פועל

• אושר דרך חומת הא Windows

• בטלתי את סימון הקריאה בלבד בתיקיה C:\Users\User\Documents\My Games\FINAL FANTASY XIV - A Realm Reborn , כפי שהומלץ באשכול מ-2017

• איפוס הגדרות Internet Explorer

• עדכון Internet Explorer

• אתחול המחשב

• אין לי תוכנות אנטי-ווירוס מלבד חומת האבטחה של Windows Defender

עדכון: הורדתי VPN (Ultrasurf) ועכשיו זה מתחבר. תודה על כל ההצעות :slight_smile:

נסה לאפס את internet explorer דרך אפשרויות האינטרנט. זה הכרטיס האחרון.

https://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/6vtzjw/the_launcher_suddenly_stopped_working_for_me_and/

משהו שיכול לעזור. זה יכול להיות חוסר תיאום בתאריך/שעה, או בעיה של נעילת אזור.

גש לכתובת של ה-launcher ישירות מהכתובת שהוזכרה בהודעה שקשורה וקרא אם אתה יכול לגשת לאתר ה-launcher שלהם כבר בהתחלה.

אם זה טוען, אז יש לך נקודת התחלה לאבחון הבעיה, אולי הרשאות מנהל וכדומה.

אם זה לא נטען, ייתכן שיש בעיה עם ספק האינטרנט שלך במצב כזה ייתכן ותצטרך VPN.

בהצלחה!

העתקתי את התגובה שלי לגבי מישהו אחר עם בעיות בלחצן ההפעלה.

“היו לי בעיות עם ה-launcher לפני כמה שבועות. אחרי חיפוש רב גיליתי שאני צריך לעדכן את Internet Explorer. אני אפילו לא משתמש ב-IE אבל כנראה שה-launcher משתמש בחלק ממנו כדי לפעול. אז תנסה לעדכן את Internet Explorer. בהצלחה.”

אין פשרות. אותה שגיאה שוב.

עדכנתי IE ואתחלתי את המחשב שלי. עדיין מקבל את אותה שגיאה.

עשיתי חיפוש מהיר ומצאתי את זה בפורומים הרשמיים.

“לאחר שפנתי לתמיכה, גילינו שהסיבה הייתה תוכנת האנטי-ווירוס שלי. Avast! יש בה תכונה שנקראת Web Shield, וכשהיא הייתה פעילה, היא עיכבה את השימוש ב-launcher באופן תקין. מרגיש טיפשי שלא גיליתי את זה קודם. אני מקווה שהמידע הזה יוכל לעזור לאחרים במצב דומה.”

עמוד 2 מכיל מידע על איך להוסיף החרגה ל-FFXIV. בהצלחה.

לא שמעתי על Avast, וזה לא מותקן אצלי במחשב שלי.

זה תוכנת אנטי-ווירוס. יש הרבה מותגים שונים. Avast במקרה היה הגורם באותה מקרה. יש לי את Microsoft Security Essentials (MSE) למשל.

אין לי תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות מלבד חומת האבטחה של Windows Defender.