שלום, ציפיתי לנסות את FFXIV ולכן הורדתי את דמו של Steam למחשב (שמח שעשיתי זאת לפני שקניתי כי זה שגיאה מטופשת זו). כל פעם שאני מפעיל את המשחק, ה-launcher נותן לי את אותה הודעת שגיאה:
“אירעה שגיאת מערכת. שגיאת HTTPS 403. [אישור]”
לחיצה על [אישור] סוגרת את ה-launcher ואני חוזר לנקודת ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש פעמיים ודאגתי שאין לי VPN כלשהו פועל. FFXIV מאושר בחומת הא Windows. חיפשתי בכל האינטרנט פתרון לבעיה זו אך עד כה כלום לא עבד. אם לא אצליח לפתור את זה, אצטרך לוותר על המשחק הזה.
מה שניסיתי עד כה:
התקנה מחדש חמש פעמים (ועוד)
הפעלה מחדש של Steam
אין VPN פועל
אושר דרך חומת הא Windows
בטלתי את סימון הקריאה בלבד בתיקיה C:\Users\User\Documents\My Games\FINAL FANTASY XIV - A Realm Reborn , כפי שהומלץ באשכול מ-2017
איפוס הגדרות Internet Explorer
עדכון Internet Explorer
אתחול המחשב
אין לי תוכנות אנטי-ווירוס מלבד חומת האבטחה של Windows Defender
עדכון: הורדתי VPN (Ultrasurf) ועכשיו זה מתחבר. תודה על כל ההצעות
העתקתי את התגובה שלי לגבי מישהו אחר עם בעיות בלחצן ההפעלה.
“היו לי בעיות עם ה-launcher לפני כמה שבועות. אחרי חיפוש רב גיליתי שאני צריך לעדכן את Internet Explorer. אני אפילו לא משתמש ב-IE אבל כנראה שה-launcher משתמש בחלק ממנו כדי לפעול. אז תנסה לעדכן את Internet Explorer. בהצלחה.”
“לאחר שפנתי לתמיכה, גילינו שהסיבה הייתה תוכנת האנטי-ווירוס שלי. Avast! יש בה תכונה שנקראת Web Shield, וכשהיא הייתה פעילה, היא עיכבה את השימוש ב-launcher באופן תקין. מרגיש טיפשי שלא גיליתי את זה קודם. אני מקווה שהמידע הזה יוכל לעזור לאחרים במצב דומה.”